Twilight. Twilight. Twilight. Twilight. Twilight. Twilight.

Oh my gousch. Den var så damn' jätte-lowely-bäst ♥

Shit asså. Jag kan inte tänka på något annat. Absolut inte. För den var verkligen så himla bra. Även om det finns massa saker jag stör meej på, så älskar jag den sååå mkt ändå.

Kan berätta lite om hur det gick till. Först åkte jag med Hanna's mamma dit. Det var jag, hon och Lisa som skulle gå på premiären dåva'. Och så tog vi ut biljetterna ur atomaten (jag glömde att betala för dom, hehe ^^). Och så fick vi vänta. Vi kom en halvtimme innan det började lix. Och "insläppet är ca. 10 min innan filmen börjar" stod det på en skylt. Så vi väntade med alla andra Twilight-fans och alla Madagarskar-fans. Jag såg en som hade på seej en jättefin tröjja. Det stod "Cullenist? Javisst!" & så nått citat av Rosalie på baksidan. Verkligen finfint. Måste med ha en Twilight tröjja!

Tillslut fick vi iaf komma in och vi gick in i salong fyra. Ja man tackar. Madagaskar-premiären var i salong ett men Twilight-premiären var i 4:an. Öhh?
Vi fick ganska dåliga platser faktiskt =/ På rad två längst ut till höger. Det var lite jobbigt. Och sen så började reklamen och trailers och allt i typ en halvtimme -.-" usch. Det är jobbigt störande.

Men sen så började 'the big movie'. Problemet var att bara halva texten syntes, så den gick inte att läsa. Nån i publiken gick ut och sa till och så kom den på plats.
Efter typ halva filmen så blev det väldigt konstigt med ljudet.

Sen helt plötsligt så stängdes filmen av. Och lamporna tändes. Alla bara "what??" "Är det slut nu, eller vad??" "Vad gör dom??"
Som tur var började den efter typ två minuter igen. Och då var det fortfarande fel på ljudet. En gick ut och sa till. Sen kom en bio-gubbe upp och sa att det var fel på själva filmen, allt var som det skulle. Så vi fick stå ut med det konstiga ljudet.

Sen hände en till. En blå lampa och en röd lyste rakt på bio-duken så att allt belv först rött, sen blått, sen rött... Och då var det en - en rolig filur - som blev asarg  och bara klampade med jätteaggresiva steg ut och sa till. Shit va' arg hon var! Alla skrattade massa åt henne ^.^ hahahahaha. Det såg mkt roligt ut.
-------------------------------------------------------------------------------------
"En del" tekniska fel eller vad? Irriterande! För man hade ju längta sååå himla mkt och allt. Men trots det så var filmen amazing. Fast det förstörde känslan + att jag satt på en dålig plats =/

Det var masa små skämt och saker. Jag skrattade typ under hela filmen. Den var verkligen kul =)
Om man säjjer så här; vampyrerna var inte tillräckligt vackra och perfekta. Men annars var allt bra. Och Jake var för kul! x)
--------------------------------------------------------------------------------------
Recention kommer.


Puss&Kraam

                Zusanna ♥


Kommentarer
♥ milkshake

näää, vad synd! aja filmen var bra, den kunde ha varit bättre. men Edward liksom<3!



Jag vill också skaffa en twilight tröjjja med citat(er)

2008-11-22 @ 16:41:35
URL: http://themilkshake.blogg.se/
♥ Zusanna



Svar till milkshake;

Ja, det var liiite störande. Att det hände just med 'Twilight' lix. -.-"

ah, allt kan vara bättre, men Edward var naajs ja. Jasper med! <33'3



MM, MÅSTE HA!! ^.^ Nån gång.

2008-11-23 @ 17:40:07
♥ Faye

Man kan verkligen inte få twilight ur sitt huvud. Och jag grät faktiskt två gånger under filmen. Och gud jag älskar hela filmen. Och jag kan inte klaga på karaktärerna/skådespelarna det går inte direkt att hitta änglar som spelar.

2008-12-22 @ 11:50:53
URL: http://watershell.blogg.se/
♥ Zusanna

Svar till Faye;

Det är omöjligt ja!! Grät bara en gång.

Mhm. LOOOOOOWE<33'3

Jo. DOm kan man klaga på. Lite bättre kunde dom ha varit. Iaf Jake, Carlisle, Edward och mabye Rose...Nog att änglar bor i himelen, men det finns vackrare (lite) på jorden med!!

2008-12-22 @ 19:18:11
♥ Faye

Jag tycker faktiskt Edward var snygg. Robert Pattinson passar jättebra, så honom får man inte klaga på. Fast jag stör mig på att folk ser alla skådespelarna som spelar roller i filmen som deras karaktär. Dem ser t.ex. Robert som Edward, Jackson som Jasper m.m. Det stör jag mig på.

2008-12-23 @ 13:18:37
URL: http://watershell.blogg.se/
♥ Zusanna

Svar till Faye;

Vissa tycker det ja. Men man har ju olika smak. Jag tycker bara han ser OK ut, men Edward ska ju vara PERFEKT!!

Jag fattar inte riktigt vad du menar med att man ser skådespelarna som deras karaktär..? Det är väl meningen att man ska det, det betyder väl bara att de gör ett bra jobb..? Eller vad menar du?

kraam

2008-12-23 @ 18:51:31
♥ Faye

Jag menar att nu ser dem flesta Robert Pattinson som Edward, och det kan inte vara så roligt för skådespelarna. Och jag tror verkligen inte att någon kan toppa platsen som Edward, det är omöjligt. Men ändå jag tycker i alla fall Robert passar, men som du sa alla har olika smak.



Och jag hatar att det är fem tonårsgräns, jag har sett den en gång men jag vill se den fler gånger. Fast jag vågar inte eftersom vi nästan blev fast.

2009-01-14 @ 09:39:10
URL: http://watershell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-post:

Din Blogg: (om du har)

Det du vill säga:

Trackback
RSS 2.0