I'm gonna pack things right

Ohhhhh - Finally är jag hemma. Eller egentligen kom jag hem i lördags, men då sov jag bara. Och igår låg jag ute på gräset och läste HP/badade i poolen. Fett skönt. Det är typ såhär sommar nu.

Idag har jag varit vid Åsa (en sjö) och solat meej och badat. Sen har jag suttit här i några timmar och kollat igenom blogglovin (har fortfarande 302 inlägg att gå igenom, men dom får vänta) och krånglat över bilder ifrån Skaftö till datorn. Det tog en evig tid eftersom att USBet envisades med att vara fullt all the time, men till slut fixade det seej.

Nu så ska jag packa upp och packa ner lite. För ikväll så sticker vi till sommarstugan (som ligger typ 5 mil härifrån, nära Skillingaryd, brevid en liten sjö). Härligt. Får se om jag tar några bilder, kameran verkar ha gått sönder eller nått. Hoppas den lagar seej, annars får jag väl önska meej en ny i present. Men äsch, det var nog dax, den är ju tre (tror jag?) år gammal...

Vi hörs på torsdag tror jag, då jag kommer hem. Nu ska jag ut på landet och bada med kossorna! :D


(bilder och redogörelse från Skaftö kommer, det var grimt naajs!!!)




Skaftö - here I comes! :D

Nu sticker jag till Skaftö - ett läger där jag ska vara lasp (hjälpledare).

Det kommer bli sjukt kul, men jag är borta hela veckan, så det blir inget bloggande förräns tidigast på söndag.

Ni får överleva och så ska jag & Hanna ha stenkul!! :D

Kiss 'n' later on.





dagens outfit.

Så här såg jag ut på missommar, jag hade två olika outfits.


först hade jag på meej;

~ klänning - Cubus
~ svart linne (under) - H&M
~ jeans - Lager
~ skor (lila converse) - Maxi
~ svart tröjja (över) - H&M
~ halsband - Storkens
~ gul väska - Asia center (Ungern)
~ missommarkrans - hemmagjord


sen på kvällen hade jag;

~ svart linne med paljetter - New Yorker (Ungern)
~ svarta shorts - H&M
~ svart tröjja (över) - Gekås
~ svarta leggins (under) - ??
~ blommiga leggins - Gina
~ strumpor - Newbody (?)
~ kors-halsband - Ungern



my Midsummer

Här kommer min missommar i bilder och bildtext :D


först så åkte vi bil till Vidis (en lägergård som KFUM äger).
där brukar vi vara varje midsommar,
och där finns det lotterier, fika, hoppborgar, etc.



eftersom att vi är med i KFUM så skulle våran familj ha hand om ett lotteri.
och vi fick chokladhjulet!! :D



jag stod där rätt så mycket och hade hand om det och det var skitkul.
det var många som köpte kan man säga.
folk var helt galna, typ som vargar...



jag äter ju inte godis, men eftersom det var en högtid så fick jag göra det.
och jag vann en marabou-mint, Månsan's & min favorit :D



här ser man min fina (eh) krans.


midsommar-stången.


utsikt över Vättern.


sen blev det tydligen så att jag och Emma skulle upp på scen
och lämna blommor till "artisten" som sjöng.
kommer inte ihåg vad hon hette, men det var typ Alice Bab's dotter tror jag.


jag (den med gul väska) fick ge till gitarristen.


sen gick vi hinderbanan...






sen så åkte vi hem till några som vi alltid är med.
där var det typ 40 pers. (minst 25 av dom var barn!! :O).
där grillade vi och åt och kollade på film och sånt.


vi hade bland annat en liten modevisning och här är bröllopsklänningen.


senare gifte jag meej...


vem är jag?
ledtråd; Sen satte hon seej under korkeken och luktade på blommorna...



och sen blev det även efterätt; glass, kladdkaka & jordgubbar.


Min midsommar var väldigt naajs och trevlig :D



ed 108.

Åhh, gissa vem som fyller år idag?

Älskade Edward Cullen!! <3 Han fyller 108 år :D Congrats beautiful!




"Only you could be more important than what I wanted...what I needed. And what I need is to be with you."
~ Edward, 'New Moon'







Happy

GLAD MISSOMMAR DUDES & HONEYS!!! :D

//Z

sista avslutningen i grundskolan

Nu kommer bara lite kort om skolavslutningen förra veckan + lite bilder.

Det var allstå nästan preciiis för en vecka sen, förra fredagen, som jag slutade grundskolan för gott. Det känns såklart otroligt skönt, men samtidigt så känns det faktiskt tomt. Jag vet inte varför, trodde absolut inte att den känslan skulle komma. Men som tur är så börjar den försvinna mer och mer för varje dag...

Först på morgonen i fredags så fick jag skjuts av Nadjii's bil till skolan. Vi satt i aulan och tittade på lite folk som sjöng och sånt där. Sen fick kamratstödjarna gå upp på scen och få diplom. Det var kul. För jag var kamratstödjare :D Och jag älskar att stå på scen, haha.

Efter det så fick alla klasser en och en gå upp på scen och hämta sina betyg från rektorn. Det var lite lamt och tog massa tid och sånt. Och en skum sak. Var att jag kommer 5a på klasslistan, vilket betyder att jag borde fått mina betyg typ först. Men nä, läran hade blandat alla lappar. Så jag ba; tyyypiskt -.- Jag sa till Musse; "jag kommer la säkert få sist bara för det."
När det var fem lappar kvar hade varken jag eller Musse fått.
4 lappar...
inte jag, 3 lappar...
nähä, men nudå?, 2 lappar
Musse fick sitt.
1 lapp kvar.
det var min.
Jag fick sist. Det har aldrig hänt i min världshistoria, men jag var inte förvånad. Såklart skulle dom ge meej sist nu när det var sista gången i den skolan.
Men så typiskt.

Sen så gick vi ut ur aulan och då stod typ alla lärare på led och så var man tvungen att krama alla. Laamt, i och med att jag har lite kramfobi. Heh.

Sen gick vi till klassrummet, jag gav prensent till lärarna och dom snacka lite. Sen åkte vi hem.

SLUT på grundskolan.


jag & Nadjii


ganska hemsk bild inne i aulan.. men whatever


här ser man vad jag hade på meej;
~ klänning (min konfaklänning) - Company
~ leggins - ??
~ väska - Asia center (Ungern)
~ hanskar - Stockholm Stadsmission (2hand i Sthlm)
~ blomma (i håret) - ros från trädgården


får kram av läran och diplom som kamratstödjare


Emelie i klassrummet


Mikki i klassrummet


detaljer





suck-fest

För ungerfär en vecka sedan, förra torsdagen, så hade vi suck-fest på skolan med alla 9or. Man skulle lika gärna kunna kalla det avslutningsfest eller "den sista festen på ---skolan", men vi kallar den suck-fest! :D
Här kommer en kort(emh, ja... det var tanken) resumé med lite bilder ifrån tillställningen. Enyoy!

Så, i torsdags (kl. halv 6) efter att jag hade gjort meej iordning, lockat håret och smink och fin klänning och allt det där, så kom Mirre's bil och hämtade meej. Vi åkte till skola där alla niorna hade samlat seej utanför aulan.

Först var det lite mingel; cider (dock inte för meej!), hälsningar på massa folk och framförallt tretusen mingelbilder! Alla ville ta med sin egen kamera, osv. Så man fick glatt stå och posera om och om igen... Men det var bara roligt! Man kände seej som en kändis på kändisfest/röda mattan typ, och att bli kändis är ju min högsta dröm. Så det var naajs ;D

Såsmåningom släppte de in oss i aulan och där bjöds det på musik och underhållning. Lärarna sjöng bland annat 'Sommartider'.
Fast det roligaste var ändå när lärarna skulle utse årets elever inom olika kategorier. Och årets par blev... Musse och Agaton = två killar! x) Haahahaha, det var askul. Dom är typ ihop på skoj. Tror alla iaf. Eller, ingen vet hur det är, men dom brukade gå runt och hålla varann i handen i korridårerna och massa. HAahah. Plus att när dom vann så ropade alla "segerkyss! segerkyss!", och så typ "kystes" dom (fast inte åp riktigt, men det såg ut så...). HAahahahaha, det var så roligt att jag nästan dog.
Sen var det roligt när halva min klass blev nominerade till att ha haft årets sämsta minne x) För det stämmer verkligen, halva klassen (dvs. killarna) var verkligen glömska.

Efter underhållningen var det dags för sista måltiden i matsalen (yipiiee!!!). Det var nån slags buffé. Inte jättegott direkt, för det var lök i varenda maträtt! :@ Att dom aldrig lär seej -.-' Efterätten var i alla fall god, vaniljpannacotta :D Fast det var typ bara jag och Matilda som åt den. Dom andra har nått fel på smaklökarna.

När maten var uppäten gick alla ut och "hängde" lite. Hälten av alla stack hem. Lite tråkigt. Men dom fick skylla seej själva!

Sen var det dags för disco, och det var min käre vän Robin som höll i det. Han är som en bror till meej ungefär, vi har umgåtts sen jag var typ 5. Hasn kompanion vid musiken/ljudet/ljuset var Aron - min lillebrorsas bästis. Så man hade allt lite inflytande på musiken... Dock var det lite andra gubbar som stod där vid datorn i början, så de första timmarna var det rätt kass musik. Men sen när jag fick bestämma, då blev det bra! Typ varje gång jag hade valt en låt så danasde alla som galningar. Jag har så bra smak (a).

Discot började väl runt halv 9. Det var rätt dåligt tryck, men jag hade bestämt meej för att ha kul. Mitt gäng stod stilla, rörde knappt på seej. Så jag fick hoppa runt/dansa med Nan &  F:arna istället. Och ojojoj. Jag var helt galen.
Eller kan man säga vild?

Jag hoppade upp och ner och hit och dit och försökte få alla och röra på seej, men det lyckades inte så bra. Runt tio hade jag iaf fått igång nårra, typ Nadjii, och då var det riktigt kul!! Jag älskar att vara galen, haha ^^
Mitt gäng rörde på seej, wheey!

Sen började fler och fler folk att gå. Men vi stannade kvar till slutet. När det var typ tio pers kvar eller nått så skulle det spelas lite lugna låtar för att "dra ner på stämningen". Jag valde då först 'Cara min' acustisk. Jag och Nadjii dansade, och vi hade hela dansgolvet för oss själva.
Det var sjukt härligt.

Sen valde jag sista låten. 'Hope&Glory - acustic verson'. Jag dansade själv. Alla andra gick/satt och tittade på. Jag blunade och lät musiken bestämma. Dansade runt som en kass balettdansös i tre minuter. Sen var låten och discot slut. Men den sista dansen var helt underbar. Det var så underbart att få låta musiken ta över, och ha alla stirrandes på en... åhh...

Efter det var iaf allt helt slut, så jag "hjälpte till" (kollade på) när ljudet och det packades ihop, och sen åkte jag med Robin hem. Kom hem runt 23.10. Rätt trött i kroppen.

Det var en skitkul sista fest. Verkligen lyckat!! :D Tack alla underbara. <3


vackra Nadjii & Mirre


jag & Nadj. Älskar bilden! <3


mingel


Jonnah, Emma, Sara, jag & Mikki
mina klasskamrater :D


Sara, jag & Mikki : *


jag i aulan. SPANA IN MIN VITA HANSKE!!
dom hade jag på meej först, men tog av dom på discot.


söta Mikki & Emma på middagen


haha, paret Musse & Agaton x)        jag...gör något ja.. ehh


Mikki och hennes pooser x)


moi gillar panacôtta!!


update; FLER BILDER!


disco


disco


disco


galet.


temat var vitt/svart/rosa;
~ klänning - ONCE for girls, men fixad
~ leggins - Gina
~ ballerina - SkoDon
~ väska - Asia center (Ungern)






trött men happy'





my finishgrades



Det blev tillslut 310 poäng när 9:an tog slut.
Man får väl va nöjd då.




pillows, pillows :D

Jag ska visa vad jag köpte för ett tag sen för att förnya min säng lite.



fluffig kudde (som matchar min matta) - Åhléns, 150-250 (forgot) kr



kudde med rosor - Åhléns, typ 150kr (REA)
passar lite till min hemmagjorda. hihi :D


Och här har vi dom i sitt sammanhang. Ganska så fint tycker jag :D Jag gillar den lurviga mest.






B&J premiär!

Heeeejsan, ledsen för min seghet. Fastnade på bloglovin, där jag låg efter med typ 129 inlägg. Och jag var tvungen att läsa ikapp meej så att jag är ifatt innan jag åker till Skaftö (på söndag). För annars skulle det bli ääännu mer att läsa när jag kommer hem, och det pallar jag inte -.-
Uhh, jag kommer väl ha typ 700 inlägg att läsa när jag kommer hem. Efter en vecka x) Jag borde nog tömma listan på dom jag bevakar. Fast jag vill ha kvar alla! Men nä, lite utrensning får det nog bli ändå. Annars kommer jag aldrig palla, hehe.

Idag så har vi, jag och min lillerbrorsa, fortsatt med målandet av lekstugan. Nu har vi målat hela en gång. Imon ska vi måla ett lager till. Får hoppas att mamma nöjjer seej med två lager! För det tar tid att måla hela den...

Idag så åt jag äääntligen 'Ben&Jerrys'! :D Och jaa, jag tyckte den var sjukt god. 'Half baked' alltså. Vet dock inte om den var värd 50 kr... joodå, det var den! Jättegod verkligen! :D

Vilken är er favoritsmak?









man ser att jag har målat...



what if baby I just want you to be mine?

Finally så ska ni få se det andra som jag köpte förra veckan, haha.


blommiga leggins - Gina, 149kr
tipset om de här fick jag av Beata för över 3 månader sen och jag fastnade för dom direkt,
men det blev aldrig av att jag köpte dom förrens nu.
passar till min lila klänning.



vita shorts - H&M, 98kr
samma modell som dom svarta.



svart bikiniöverdel - H&M, 98kr
ska köpa någon passande svart underdel nån gång,
för den som hörde till var inte snygg!



grön "glittring"/glansig bikiniöverdel - H&M, 29kr (REA)
ska även köpa en passande underdel till denna, tror den får bli i svart också.
den tillhörande var oskön x)



vita, blankiga ballerina - Skopunkten, 99kr (REA)


ljuslila klack-skor (ca. 7cm) - Skopunkten, 49 kr (REA + 50% på billigaste paret)

Nått speciellt ni gillade? =)





it ain't over 'til it's over

Tuddeloo :D

Idag har jag jaobbat hela dagen... Sommarjobb vetni. Men som tur var låg det ute i trädgården, så det var inte så långt att gå iaf x) Mamma har nämligen tvingat oss att måla om lekstugan... Liiite jobbigt. Så idag har jag och min lillebrosa skrapat färg, tvättat den och grundmålat den. Imon ska vi börja måla den, om värdet är okeej vill säga. Vi räknar med att den blir klar tills på torsdag senast =)

Och juste, vi cyklade bort till 'Konsum' och köpte 'Ben&Jerrys' -glass också. Första gången... hehe, känns lite pinsamt att erkänna det, jag vet ju att alla i bloggvärlden har ätit den och avgudar den. Så nu ska jag äntligen prova den! Dock får det vänta tills imon. Fast åhh, jag är så sugen! Men nä, imon efter maten ska vi smaka. Hoppas att den är så underbart god som alla tjatar om och att den är värd pengarna! ; ) 'Half baked' valde vi, var det ett bra val?

Nu ska jag kolla på tre '90210' -avsnitt (youtube, hehe) och sen är det läggdax. Man måste vara pigg till jobbet imon.
Och så ska jag upp halv 10, för då börjar 'Blue wahter high'!!! :D :D Ihh, lowe it <3 so much.


det var lite att göra...





information for your brain.

Nähä, nu kommer ett sånt här jätte interessant inlägg...(*ironi*). Men jaja.

Idag ska jag på möte angående Skaftö (ett läger jag ska på nästa vecka (efter nästa vecka)). Jag älskar Skaftö och brukar åka varje år. I år, som förra året, ska jag vara lasp(=hjälpledare). Så idag ska jag som sagt på möte, och alla laspar som ska med på lägret ska vara där och få information och sånt. Ska bli spännande. :D :D

Men nä, här sitter jag i pyamas (kl.1, hehe). Inte bra. Borde gå och duscha nu och sen städa lite på mitt skrivbord. Jag städade rummet igår och då brukar det bli så att man lassar upp allt från golvet och lägger det på skrivbordet, haha x) Inte smart.

Så vi hörs!

Eller juste, först så ska jag berätta för er om några inlägg jag har på väg. Så att ni inte tror att jag har glömt att skriva om saker eller nått, det har bara varit så mycket nu att jag inte har hunnit med allt, men det kommer!

Inläggsidéer;
- suck-festen -09
- skolavslutningen
- vad jag shoppade innan i veckan
- några saker jag har köpt till mitt rum
- en smart sak jag & mamma kom på till mitt fönster
- och en till smart sak jag kom på till fönstret
- en rolig sak mormor sa på skol-avslutningen
- mina betyg (!)
- en sak jag har ärvt ifrån mamma
- 1,2,3...4 bild-uppgifter jag har gjort i skolan
- + lite mer shit

Ni ser, det finns mycket att skriva om,
men jag ska dela upp det så att bloggningen blir varierad och fin :D




dress-makeover

Då ska jag visa vad jag fixade ihop för klänning till suck-festen (som vi hade i torsdags på min skola med alla 9or).

Jag tog min "vampyr-klänning" som jag kallar den, för jag har haft den när jag har varit vampyr på halloween;



och så har jag även haft den när jag var på Manda-konsert;



Men den är ju lite tråkig, bara helsvart. Så jag kom på idén att sätta fast en stor rosett av sidenband på magen.
Jag köpte 1,40 m tror jag, av vitt sidenband 7cm brett.



Jag knöt ihop det till en rosett.



Och sedan sydde jag runt knuten för att rosetten skulle hålla.



Sen sydde jag fast rosetten på klänningen och vips så var den genast roligare! :D



Resultatet ser ni ovan.


Månsii's tårta!

Och här har vi bilder på THE cake, som vi firade kära Månsan med idag :D












13/6-2009


tidigare års tårtor;

2008


2007




Congrats världens bästa Måns!! :D <3

Sätt ljudet på högsta.


grattis-sång till Måns, sjungen av meej


Wheey, idag fyller finaste 23 år. Hoppas att hans dag blir fantastisk & underbar på alla sätt och vis! :D
Han är värld det bästa.







Jag älskar deej Måns!






black'n'pink fest-manikyr



Så här såg naglarna ut på suck-festen. Temat för själva festen var svart/rosa/vit, så jag tyckte att det passade bra :D

Du behöver;

- svart nagellack
- ett mörkrosa & ett ljusrosa nagellack/alternativt endast ett nagellack om man hittar en passande rosa
- glitter nagellack
- topcoat (= över nagellack)

Gör så här;
1. Måla svart på hela nageln förutom på det vita.
2. Måla med det mörkrosa nagellacket på det vita längst ut på naglarna. Låt torka.
3. Måla sedan ett lager till med det svarta nagellacket.
4. Måla efter det med det ljusrosa nagellacket över det mörkrosa du målade innan.
5. Låt torka.
6. Måla lite med glitter nagellacket över det svarta. Låt torka.
7. Tillsist målar man med det genomskinliga lacket och sen så är det klart!






feeling weird.

Ja herregud. Jag vet inte vad jag ska tänka eller känna. Just nu är det så mycket känslor och intryck som snurrar i kroppen.

Saknad, glädje, freedom, fårvåning, smärta, skratt, suck-fest, skolavslutning, klänningar, hanskar, galna danser, trötthet, huvudvärk, förrvirring, fullkomlig lycka, gråt, kyla, sommarlov, hapiness...

Men mest känner jag tomhet. Konstigt. Jag som har längtat så efter den här dagen.






how could I just let you walk away?

Gomorron folket! Jag vaknade för en timme sen, dvs. tjugo i tre.
Så kan det bli när man är trött och ledig!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra meej i ordning inför suckfesten. Har typ bara en timma på meej, så nu får jag snabba på.

Vi hörs!




kiss!

Suck-festen kommer bli naajs.



viktiga grejjer.

Här har vi lite som jag köpte igår. Ni får se resten (kläder och skor) nån annan dag då jag har tid.


- sminkbottagning, 50kr
- rengöringscrème, 60kr
- ansiktisvatten, 60kr
- fuktighetskräm, 75kr
- deo, 39kr
- bomulls-pads,
22kr


- mascara 'Colosal volum express', 135kr
- smink-pennvässare med två hål, 20 kr


Allt är ifrån 'Kicks'.




I killed him just to watch him die.

Idag var sista skoldagen i högstadiet. Läskigt. Men häärligt! Fast lite sorglit ändå, att man typ aldrig kommer få träffa klassen mer efter fredag. Inte för att jag någonsin har tyckt om den - men nu har jag insett att den faktiskt är väldigt rolig! Det händer alltid något eller så säger nån en helt skum komentar eller så gör nån nått mobbat x) Trots att det är något av en problemklass som jag har gått i, så har jag faktiskt fått många skratt av den, av oss i klassen.

So, I gonna miss you guys (i alla fall allt det roliga)! =(


det här är sant, speciellt han längst ner till höger sov lite mycket...
(suck-fotot är detta alltså.)


Men vi har ju fortfarande suck-festen imon och avslutningen på fredag. Så än är det inte farväl.





pics. på min kudde.

Nu har jag fått hem kudden, jag har sytt den helt själv :D (på syslöjden) haha.
Så här är fler och bättre bilder!

först visar jag hur jag gjorde.


jag målade upp en ros på ett smörpapper.


sedan vände jag pappret uppochner och la det på ett vanligt vitt papper.
och så fyllde jag i linjerna från fel håll,
så att blyertsen från undersidan fastnade på pappret.



sen skuggade jag och fyllde i lite.


och tillsist la jag ett annat smörpapper på den skuggade rosen
och så målade jag av och färglade.


och sen var det bara att brodera hela rosen med shatésöm!


framsidan.


baksidan.




räkna nu alla stygn!


min fina spets.



belive it or not, it's only one real school-day left of 9th grade!

Nu är jag trött.

Har varit i skolan, på stan och köpta massa viktigheter & sen har jag varit och tränat på 'SENSE' (gym). Lägg sen till pizza på det... Haha, jag somnar nästan sittandes x)
Men äsch, det har varit en trevlig dag ialla fall tycker jag nog =)

Nu så ska jag nog ta och fixa klart min suck-klänning... ska bara checka bloglovin ; )

UPDATE; 178 olästa inlägg (på två dagar)?! Typiskt, det här kan ta sin lilla tid...


hello me.


dagens outfit.

Som sagt hade jag min hatt idag :D



~ hatt - Stockholm Stadsmission (2hand i sthlm)
~ kappa/jacka - Gekås
~ klänning - lager
~ svart linne (under) - H&M
~ svart tjock-tröjja (över) - present
~ svart plast-skärp - ??
~ leggins - lager
~ halsband - gjort i slöjden


just two days left!

Weey, nu får jag äääntligen datorn. Min lillebrorsa har suttit och lanat med sin kompis hela eftermiddagen och sen på kvällen hade han den ena datorn och pappa sin (den andra). Laamt -.- Jag fick inte ens låna den lite snabbt, va' e de för stil?! Uhh. Hehe.

Idag så har det varit soft i skolan, vi har väl i princip inte gjort ett vettigt skit. Det är asnaajs. Men ändå känner man ju att det är rätt så meningslöst att gå dit nu sista veckan. But whatever...
Fast på kemin var det helt, hehe, fail. För jag typ tjatade jätte mycket på våran, ehm, "braiga" *hoost* *hoost* hoost* lärare om att vi skulle få sluta halv så vi hann med 36 bussen. Annars skulle vi få stå och vänta i typ en timme. Men hon gick inte med på det, vi skulle absolut sluta tio i. Men sen så tog lektionen ändå bara till 35. Så då fick vi sluta. Men då missa vi bussen preciiiiis. Såklart. Damp på det. Damp på henne. Damp på att vi fick vänta i nästan en timme.

Sen hemma så kollade jag och pappa på massa roliga avsnitt av en komedi-sak. Han hade typ köpt nån DVD. Vi såg säkert 5 avsnitt, det var skitkul! x) I lowe humor, y'know.
Efter det var det fiol som vanligt.

Imon skulle det varit träning. Men som jag kanske nämde innan så ska jag sluta. Har jag slutat, menar jag.
Sant. Jag har ringt och sagt upp meej ifrån innebandyn. För jag pallar inte med att bli damlag; att ta det ännu mer seriösare, det blir ännu tuffare, fler matcher, nya spelare, måste lägga ner ännu mer tid... Jag spelade bara för att få motion och för att det var roligt! men nu är det inte värt det mer. Jag vet också att jag inte är en "sport-människa", så det var bra att jag slutade faktiskt. Jag trivdes inte heller i laget... fast det gjorde jag inte från första början heller. Nä, det känns väldigt skönt att inte träna mer faktiskt. Faktiskt. Men ändå lite sorgligt, jag har faktiskt spelat i 5-6 år. Så det kommer kännas konstigt. Till att börja med iaf. Och jag kommer sakna det. Inte själva träningarna och laget, men själva sporten <3 och lagkänlsan, det är så mäktigt!


jag idag. :D


med min snygga hatt. :D





I'm re-useing my calendar

Nu ska ni få se vad jag hittade på :D Jag fixade nämligen min kalender...



Från början så var Måns i maj.



Och en ful gubbe i Juni.
Han kunde jag ju absolut inte ha uppe på min vägg!

Så istället för att ha fel månad uppe (maj istället för juni...) eller lägga undan kalendern en månad, så kom jag på att man kunde fixa det ändå! Man behövde bara en sax.



Och så klipper man bort själva datumen där nere, som bilden här ovanför visar.



Och voilá (stavning?)! Nu är Månsan i Juni istället. Perfekt, nu får han vara uppe en månad till :D

Jag är så smart...


just three days left!

Goddag vänner :D

Här sitter jag och försöker göra min läxa om konstnären Edgar Degas. Han har gjort skitfina målningar på balettdansöser!
Problemet är att jag ska samla fakta om honom och sen skriva lite text, men det finns ju knappt nån fakta! Det ända som finns är typ jättedåliga sidor. På engelska. Huh, laaamt -.-
Men jag får försöka skriva lite i alla fall...

Senare, när jag har fixat faktan och det, så ska jag damsuga mitt rum och duscha och sånt. Kanske fixa min suck-fest-klänning också ; )
Och just det... jag ska ringa min tränare och säga att jag slutar på innebandyn (om det går?). Jag pallar inte mer, har tröttnat. Och vi ska tydligen bli ännu mer seriösa och allt. Men nä, det orkar jag inte. Så jag ska ringa och säga upp meej. Usch. Jag vill inte, så sjukt pinsamt!! Uhh...

Nä, men åter till Edgar då. Ni kan få se lite bilder ifrån igår medans jag jobbar :D











Är det nationaldag så är det...


HP & hbp - behind some scenes, ihhh!

Åh goood! Jag gick in på sf nyss.  Åhhhh. Jag kan inte sitta still, jag kan inte vara tyst, jag typ sitter här och hyperventilerar och goooush..!! Oh my heck, I'm dying here!!! I can't wait!

Äh, kolla själva om ni tycker jag är störd;


Harry Potter and the Half Blood Prince - Behind the Scenes!!

Jag kommer älska den här, och det är min favvo-bok :D
Haha, detta är bäst. jag dör varje gång det kommer;

- "Hey, she's only interested in you because she thiks you're the choosen one.
- "But I am the choosen one."
*shwatch*
- "Eh, sorry. Ehm..kidding."


HAHAAHAHAH x)

Åhhh. "Bara" 38 dagar kvar. Håll ut.



 

Stockholms-shopping.

Yes, här har vi det jag köpte;


vit tubklänning -  topshop, 179:-
perfekt strandklänning.


grön tub"topp" - H&M, 59:-



svart shorts - H&M, 49:- (REA)
ska nog köpa ett par vita också, om jag hittar.



dom passar även fint tillsammans :D




Stockholm med klassen. :D

I tisdags så var jag i Stockholm med klassen som sagt. Och jag lovade att berätta om det, so here we goo.

Vi samlades vid skolan tio i 7. FATTA, jag var tvungen att gå upp tjugo över 5!! :O Helt stört.


härligt pigg i väntan på bussen


den fula bussen


Sara och Emma i bussen (det är okeej med bilden va?)

Vi fick en buss för typ 50 pers. och vi var kanske 19 stycken x) Det kändes lite onödigt, men sooft med plats :D
Kollade först på en skitkass film, "Aliernas återkomst". Helt dålig, kolla inte på den!
Sen lysnade jag på min spellista (dvs, Manda, Månsan, EMD, MS) på mamma's ipod och jag sov tre låtar. Sen väckte nån meej. Grrh :@

Framme i Slottsparken var vi runt 12. Då gick alla på toa i 'livrustkammaren'. Yey.
När det var avklarat så skulle vi på sightseeing i 'Gamla stan'. Våran So-lärare skulle snacka lite och sånt. Men det ösregnade och blåte massa, så det var inte jättelyckat. Alla gick typ skitsnabbt och sen hade alla varsitt paraply, så man gick liksom där i mängden och försökte komma fram bland alla människor som också hade paraplyn. Det var rätt svårt att inte peta nån i ögat. (När vi senare gick på drottninggatan så råkade paraplyet typ komma i ens ansikte. Hon blev as-sur och sa till hennes kompis att så gör man inte och blablabla. Men jag bara gick där och skrattade för meej själv, hahaha! Sucker.)

Så vi fick en sightseeing på tjugo min, så lång tid osm det tog för oss att komma till 'Drottninggatan'. Naajs.
Därefter var det fritid, och först skulle vi äta. Självklart skulle alla ha äckliga Mc, så man fick lida med =/
Sedan trodde vissa att det gick att gå sju pers. i en liten grupp sådär på stan. Men herregud, då är det ju omöjligt att shoppa och gå in i dom affärerna man själv vill!

Så efter ett tag lyckades jag och Diddi skaka av oss dom andra! Pjuh, haha x)
Vi checkade bl.a. Souk-gallerian (uttalas/stavas?) där jag hittade en superfin 2hand affär! Tyvärr tyckte inte vissa andra det, så jag fick varken prova eller kolla klart =( Dom borde skaffa mer 2hand än "Myrorna" till Jönköping!! För det är fett med naajs.
Sen gick vi runt lite mer och kollade lite här och där. Några köp, men inte så mycket. Man var ju rätt stressad eftersom det gick på tid och så regnade det och sånt. Plus att jag typ var sjuk egentligen (dagen efter stannade jag hemma från skolan...), men jag fejkade en glad min :D
Har inga bilder ifrån stan i och med att det ösregnade hela tiden. Ville inte förstöra kameran och allt det där. Sorry =(

Samling vid bussen senast 15.20, för då åkte den. Eller skulle den ha åkt menar jag. Självklart så var det ju två styckna som hade tappat bort seej, så vi kom iväg en kvart försent -.-'

Bussen körde till 'Cosmonova'.



Där gick vi runt och kollade människo-kroppen i ett tag. Sen skulle vi kolla på en 3D-film.
Bio-salongen var jättehemsk. Helt läskig, för skärmen var rund eller nått. Uuh, jag blev helt yr när jag kom in, höll på att svimma kändes det som. Var jätte rädd x)
Själva filmen var lite cool. Fast det var typ nån film om havets ekosystem och så fick man se hur fiskarna hade det och hjälpte varandra och sånt.
Jag tyckte den var jättebra, fin och interessant och sådär :D Men det tyckte inte dom andra...
När filmen var slut (efter 45 min.) så sa Diddi till meej att kolla bak, så jag vändee meej bakåt och kollade på killarna (som satt på en egen rad). Hahahaahaa x) ALLA sov/fejksov. Det såg skitkul ut. Några av tjejerna hade också somnat, men det hade inte jag märkt för att jag var så inne i filmen. Det var tydligen bara jag och våran 60-åriga lärare som gillade den x) HAHA.

Sen så skulle vi åka hem, klockan var fem tror jag. Vi skulle stanna påvägen en gång och äta på typ Mc.
Trodde vi ja.
Så blev det inte.

Busschaffören var helt störd, han hade tydligen bråttom hem för att kom inte han hem innan 10 så fick han böta. Vi ba; oooooch??! Vi bryr oss inte, vi behöver mat!!
Men det fattade inte han, och alla fick damp och skrek i bussen.
HaAHHA. Det skulle ni sett.
Emma hade dampryck och stod och hoppade.
Mikki satt och sa alla fula ord hon kunde komma på.
Amy skrek och höll på.
Och resten skrek och lät dom med.
HAHAHA.

Men busschaffören bara satt där och ignonerade oss.
Trots att det var ett himla oväsen (ändå var vi bara 20 pers.). Tillslut var jag tvungen att ta på meej öronproppar x)
Men jag skrek jag med. För jag älskar att vara arg och få damp och sånt, haha.
Alla var så sjukt hungriga, hade inte ätit på 8-9 timmar, och han vägrade stanna på en liten mack i fem ynka minuter?!
Sämsta busschaffören ever, lovar!! :@ usch.
Tur för meej att jag hade tagit med meej extra matsäck, men dom andra trodde ju vi skull äta på Mc, så dom dog typ av hunger när klockan var halv 9 (dom hade ju inte ätit sen 1). Herregud.
Men jag skrek och väsnades med ändå som sagt.


arg..


...och lidande i bussen (ser ni öronpropparna :D)

Jag filmade även detta lite (dampandet i bussen), men jag vet inte om det är okeej för min klass att jag lägger upp det, så jag skiter i det.

Tillslut kom vi i alla fall hem vid kvart över nio.

HAHAHA. Min klass är så rolig. Det häder alltid något utöver det vanliga när det gäller oss. Jisses. Alla säger att dom typ hatar klassen, men ändå. Den är så himla rolig. Hemsk, men kul!

Så Stockholm var naajs ändå, tycker jag. Även om det regna och skit. Och bussresan var kul (säger jag som hade ätit, haha)! x) Jag älskar Stockholm <3





Besöksrekord!!

Kolla vad jag upptäckte!



Inte illa. Nu blev jag glad :D
Jag vet att det inte är jättemycket, men från att ha haft 10/dag så är detta stort för meej!
Heej alla nya och hoppas att ni kommer tillbaks/prenumererar. Det skulle göra meej skitglad.

Jag har även upptäckt en annan coll sak. Och det är detta;



Kolla, senast jag kollade hade jag 2! Shit va' naajs, nu går det framåt :D

Det här ska jag hålla i/öka på. Från och med nu blir det bättre uppdaterning och bättre inlägg. (Om ni stannar kvar och komenterar vill säga. Annars är det inget kul att skriva.)


GRATTIS SWERIGE!!!

Wiiie, idag ska vi fira Nationaldagen!!! :D

Vi börjar med manikyr & pedikyr. Idag kör jag såklart på min swerige-manikyr.







Och här kommer lite pics. på swerige-tema typ. :D










idag var inte flaggan på humör dock...
men det visar ju att det inte blåser ute, vilket är positivt! :D






wideoblogg #3

Finally. Det tog över en timma för youtube att ladda upp en 3 och en halv minut lång film. Segt -.-


MissZusanna's wideobloggar.


Ignonera att jag ser sjuk ut. Men det är på grund av att jag är så förkyld och bara har fått fem timmars sömn inatt. Heh. Och juste, observera att jag är så blek. Wampire-wannabe, huh? ^.^




dagens outfit.

Eller aa, än så länge i alla fall ^^



~ giraff-pyamas - Asia center (Ungern)




I've been lookin' for you everywhere, in all the corners of my world.

Holá amigos!

Jag vaknade vid tolv idag. Studiedagar är liiivet, inte sant? :D
Nu ska jag äta frukost och sedan fortsätta med städningen av mitt rum. Jag har ungefär 3000 tidningsurklipp på mina idoler och sånt där som ska in i min pärm.. -.- lite jobbigt.

Duschning, plugg och vampyr-film står också på schemat!
Idag känner jag för att vara effektiv.






my day today.


så söt.


och god.

.
behövdes fixas lite.


typ.


mysigt.




four days left.

Nä. Nu pallar jag inte med att translatea mer. Det är bara onödigt, för jag har ändå inga internationella läsare.
Eller? Har jag? Om någon vill att jag ska fortsätta med översättningar i varje inlägg så ska jag ju självfallet göra det. Komentera bara.
Men om ingen säger något tar jag det som att ni också har tröttnat.

Imon så har jag studiedag och då så ska jag skriva för er om resan igår (+ att jag ska bli frisk). Jag pallar inte skriva idag, huvudvärk. Hehe.

Ohh, juste! Jag håller på att fixa lite... ska kanske göra något jätte kul! :D
Men vi får se vad mamma och dom säger, jag återkommer om det.

Vi hörs honeys!


fin bild, synd att jag inte fattar texten bara.
Vilhelmina översatte, det står;
 "Någon dag skall vi vara tillsammans"
"Lämna mig inte ensam"

så fint <3


translation;
I'm quitting with this translation-thing!
So you know...
But if you want me to continue translate, just leave a comment or tell me in another way. And then I will continue :D




sjukligt.

Mornin'! Vaknade kl. 2...

Jaha, såklart blev jag sjuk idag. Jag är massa förkyld och har ont i halsen, och är jag förkyld så blir jag alltid jätte trött och mår ganska dåligt.

Så jag hade tänkt att spendera dagen med att sitta vid datorn, plugga, städa mitt rum och kolla på film!
Men först; maaat :D

Vi hörs snart, då berättar jag om Stockholm igår och så ska ni få se vad som hängde med meej hem därifrån.


lowe yaa all, my dearest readers!


translation;
I'm ill today, so I'm home from school.
Stockholm yesterday was nice ; )





I'm hooome and my class is funnty.

Herrejösses.

Det var en upplevelse, en ganska händelserik resa vill jag lova.

Nu är jag finally hemma, men jag har väldigt ont i huvudet, är förkyld, är varm och är dödstrött. Förmodligen så är jag sjuk, så vi får se om det blir skola imon. Nu ska jag skriva klart min recension om boken 'Flyga drake'.

Men jag kommer sakna min klass faktiskt! Trots att jag hatar den.
För det händer alltid något. Något roligt eller oväntat, och folk säger jämt roliga komentarar.
Nä usch, jag kommer sakna den! : (





New Moon (teaser?) trailer finally here!


New Moon - official (teaser) trailer

Omg. Nä nu. Pallar jag. Inte. Vänta mer.
Give me the movie now please!

Jake's övergång till werewolf var fett snygg! :D Bra att dom har fått större budgett än i 'Twilight', så effekterna kan bli liiite mer verkliga ^^.
Hoppas bara att det inte ska bli sådär töntigt och lamt som i 'Twilight'. Typ när Jazz känner blodet, det behöver ju inte gå i sån sloooowmooootioooon -.- Det är bara skitfult.



five days left.

Heejsan!

Här sitter jag och är halvt död. Jag är astrött och hungrig, om en timma ska jag till fiolen och jag ska hinna äta, öva + göra svenska-recensionen klar. Good luck.

Imon ska jag till Stockholm med klassen!! Det kommer bli naajs, jag älskar Stockholm :D Vi ska gå runt i gamla stan, gå lite på drottninggatan och sen åka till cosmonova. Jag kommer säkert att shoppa lite stuffs' också...
Vi åker på morgonen klockan 6 och kommer hem vid tio på kvällen. En heldag med andra ord.

Därför måste jag göra klart min svenska-recension nu, ingen chans att jag hinner imon, för den ska vara klar tills på onsdag.

Så imon blir det no update, för jag ska till Stooockholmaaa! :D


Stockholm <33


translation:
I'm going to our capital, Stockholm, tomorrow! :D
It's going to be really nice, 'cause I lowe Stockholm <3



Rix -09!

Jag tänkte inte berätta så jättemycket, mest låta filmen och bilderna tala för seej själva :D

Jag, Eliza och Isabelle ställde oss vi scenen vid 6. Då var det typ inga folk, så vi fick stå längst fram.
Ungefär 2 timmar senare så började "förbandet" och då var det rätt mycket folk faktiskt. Men när artisterna kom så kom ännu fler folk. Som tur var stod vi inte längst fram i mitten, utan vi stod lägst fran till vänster. Annars hade vi nog blivit mosade av trycket! Huh.

Det var iaf jättekul och Alcazar & dansarna ägde ut allt! :D Tack Eliza & Isabelle!

OBS! Sänk ljudet mycket, för det är högt och i kass kvalitet.


Rix -09, i Jönköping


Erik Vedberg


dansarna med skitsnygga klänningar! :D


fula Melody Club


Janet


dansarna igen, med fina kjolar


Kim


Alcazar!


Sarah Damn Fine ^^ (som hon säger)


Arash


Wiee, naajs.                                 Kvällsmat :D


(Det är egentligen inte mina idoler, men Alcazar är bra, så det får vara med i idoler liwe.)


translation:
I've been at a music-festival. It was really nice! :D
Just watch the movie and pictures. (But lower the sound...)





RSS 2.0