god.

Moa i idol.

<3

Har aldrig varit med om liknande
.

nästan död dator.

det kommer att fortsätta med såhär dålig bloggning, för mitt batteri i datorn (laptoppen) är helt SLUT. så datorn dör så fort man råkar stöta till den eller bordet eller strömsladden (som glappar). ibland dör den bara för att det är kul. iaf kommer jag att behöva byta ut mitt battteri, eller köpa en ny dator, men har inte råd med något av det =( så vi får se när datorn är lagad, kommer bara att kunna gå in på den i nödfall eftersom att den inte alltid vill starta och eftersom att det är så sjukt jobbigt och irriterande när man måste vara så himla försiktig hela tiden.

usch
vill ha tillbaka datorn som den var för två år sedan </3


bild från bloggarkivet 2008(/2009?)

tre gulliga.

IDOL 2011. Countrykillens pappa - så sjukt gullig.

Djurrättsskoj!

LÄS sanningen om mjölk

I helgen var det Djurrättsläger här i Jönköping med folk från hela landet! Jag var såklart där, och det var det bästa jag har gjort på länge. Man blev så sjukt peppad och engagerad att göra något för djuren. Dessutom blev jag ännu säkrare på att jag måste gå över till vegankost snarast. Om jag inte hade haft en oförstående mamma så skulle jag definitivt blivit vegan för ett halvår sedan, men det har jag inte. Hon förbjuder mig att bli vegan. Snälla nån, säger jag då, jag vägrar att äta ägg och mjölk i vilket fall. Oavsätt om hon "förbjuder mig att inte äta något" (hur kan man ens göra det?) så bestämmer jag själv vad som ska förtäras av mig.

Jag har också varit på föreläsning som handlade om situationen inom svensk djurhållning. En sådan borde alla gå på.

Bilder ur bloggarkivet från en fin stockholmsresa och företagsmiddag 2009 (?)Liv Död.

Flera tusen supportrar, jönköpingsbor och husqvarnabor utanför kinnarps. himlen är mörk och månen är mystisk. alla sörjer vår legend. tänder ljus. gråter. RIP Stefan Liv <3

Uptodate.

oh, i promised to tell you about los humorfestivalosz och det kommer jag att göra... någon gång snart. Jazzdansen igår var så sjukt svåååår, men om jag lär mig jazz så kommer jag att bli skitstolt och glad. Jag är verkligen ingen dansmänniska!! Och påtal om ingenting så älskar jag möten!

Zusanna med Z är nu mitt officiella förnamn!


jazzzz

Har kommit hem från humorfestivalen och Skåne med blandade känslor. Både ledsen och osäker och lättad och förvirrad...Berättar mer om humorfestivalen ikväll (om jag hinner) efter att ha haft teater, keyboardlektion och min första JAZZDANS-lektion!


bilden har väääldigt mycket med inlägget att göra


RSS 2.0