2 stories.

(Idag blir det många inlägg. Men det har sin förklaring. Ni får veta snart.)


2/3 av teatrarna :D

Hälften av gubbarna på bilden + 2 till var hemma hos Carro och hade roligt igår :D Vi lekte charader, "åkte pulka", kollade på 'Snuten i varuhuset', åt rostat bröd & skrev sagor. Tack för att jag har den bästa klassen!


Nu ska ni få läsa sagorna vi skrev (det jag skrev är fetstilt). Det gick till såhär att först så skrev någon 3 meningar och så vek den ner det den hade skrivit. Nästa person fick bara se de sista orden och skulle då fortsätta med 3 meningar till och sedan skicka vidare. Det blev pretty awesome, läs själva:


Det var en gång en vacker pojke som hade ett problem. Detta problemet gick inte att lösa, så han fick leva med det. Sen gick hon hem till sin kille. Det gick upp för henne att hon var väldigt olycklig i detta förhållande och hon bestämde sig för att de skulle åka till nordpolen och hälsa på tomten. De var lite nervösa eftersom de var rädda för äcklet. Dessutom trodde de att krypen var slemmiga. Så de gick upp för berget i tystnad. För det hördes ingenting. Alla väntade. På vad? Det var då Zusanna kom hoppandes. När alla såg henne blev de överlyckliga. Det var henned de hade väntat på. Hon var glad och allt var gott.

Det var en gång 5 tjejer. Dessa var bästa vänner och ansåg att de hade allt man kunde önska utav livet. Det fanns bara en sak de saknade och det var inte kul! Förstod de det? I samband med detta fick hon en sådan enorm lust att läsa new moon och när dom minst anade det så hoppade Jacob fram och hånade den uppblåsta och tjocka. Så de åt lite smör för att det skulle bli bättre. Sedan lagade de pannkakor mer resten av smöret. De var faktiskt goda även fast det var lingon i. De sprang emot stranden och föll i ett stort hål....Hej dåååååå.



Kommentarer
♥ Norea

Jag har mest chillat och spelat Wii XD

Händer?

2009-12-29 @ 23:41:09
URL: http://noreal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-post:

Din Blogg: (om du har)

Det du vill säga:

Trackback
RSS 2.0