sleeep.

Uppe en timme innnan jag egentligen borde...varför är jag det då jag har sovmorgon? (Jo, jag var tvungen att få hjälp av pappan med två grejer innan han åkte till jobbet, men mer om det senare!)

Jag har gått upp halv sju tre dagar i rad och det har varit asjobbigt såklart. Eftersom att jag har gått och lagt mig liiiite för sent varje dag så har jag varit trött -om man underdriver. Faktum är att jag var som någon form av zombie i hjärnan igår. dumt. När jag kom hem från skolan vid två så sov jag till klockan fem. Så trött var jag.

Detta är ingen bra trend. Måste lära mig att gå och lägga mig! Klockan 23 är det nya målet. Kom igen Zusanna! Jag klarar det här. Det är inte så svårt egentligen (eller jo, det är sjukt svårt, men uppmuntran är det som gäller här).

Var gärna med och stötta mig i min kamp mot att vilja vara uppe hela natten!

Kan behöva allt stöd jag kan få <3


Vill även säga grattis till min fina kusin Adam som fyller många år idag!

Kommentarer
♥ Nathalié - Tävlingar i bloggen just nu!

Hejsan, hoppas allt är bra? :)Har aktiva tävlingar på min blogg just nu där man kan vinna fina priser, var gärna med du också :). Bland annat valfria varor för hela 300 kr! Tävlingarna hittar du under fliken Aktiva Tävlingar och till vänster på bloggen. Har alltid minst två tävlingar igång! Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt.Ha en bra dag!Kram Nathalié

2011-08-26 @ 12:26:55
URL: http://yarp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-post:

Din Blogg: (om du har)

Det du vill säga:

Trackback
RSS 2.0