Björn is too lovley ♥ ♥

Hit åkte vi igår och vi kom fram vid halv 4, när det började kl. 5. Vi och dom tre på bilden kom först. Dörrarna var låsta. Fatta, jag, Zusanna, kom först av 1000 folk. Det har aldrig hänt i min världshistoria.


Konserthuset + våra tre tidiga "vänner"

Så, vi fick sitta utanför i typ 20 min. Det var nått "diskoo" i Elmia-huset, men det var omöjligt att kika in pga. alla buskar. Typist, jag som var så nyfiken : / Men efter en stund så öppnades äntligen portarna till Konserthuset och vi gick in och satte oss på en fyrkantig "soff/pall". Dom var mobbade ^ ^. Typ vid kvart över 4 började det komma folk. Plötsligt kommer en som är kusligt lik Måns Möller in. Han gick fram till receptionen och sedan ner för trapporna. Hela tiden när han gick så satt jag och stirrade på honom med öppen mun, för jag trodde att det var en kändis. Och det VAR han!! Fatta, jag såg han irl, så att säjja. Inte för att jag vågade gå fram, men ändock =) Sen typ fem minuter senare kommer Soran in med en gitarr i handen och går också ner för trappan. ihh, en kändis till! Sen kom en som vi trodde var Özz.. Men det var "bara" en känd DJ. Men Björn kom aldrig.. eller vi hann inte se han iaf. Men jag tror han tog en annan väg in. Fatta, det skulle väll blitt värsta uppståndelsen annars..

Sen var det massa folk där. Då fick vi lätt panik eftersom vi inte visste vart vi skulle. Vissa gick ner för en trappa, andra ner för en annan, vissa in genom den dörren, osv. Men vi satt kvar och vågade inte fråga, för då kanske någon skulle sno våran sittplats. Fast sen roppade de ändå upp att alla var välkomna och att man var tvungen att lämna in jackorna i garderoben för 20kr / st. Och så följde vi strömmen in till "salongen". Hahaha, det var inte alls svårt att hitta, bara vi som var lätt tröga >.< Sen började det!!!


så här såg vi från vår plats, Turnén 2008


"Özz"? Nä, DJ:n                               amazing bild? nåväl, amazing Björn iaf ♥


♥ (det var nu Claues ställde seej upp och tog kort ^.^





Björn forever ♥ and ever

-----------------------------------------------------------------------------------------
förmodligen det roligaste jag sett. allavarligt. Ever!! //Z<'3


i pausen                                             efter

Kommentarer
♥ matilda

björn är en redit skön snubbe han! :D

2008-10-24 @ 21:12:10
♥ Zusanna

Svar: ahh, sure he is!! <33 =D

2008-10-24 @ 23:11:31

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-post:

Din Blogg: (om du har)

Det du vill säga:

Trackback
RSS 2.0