the magical age.

Då var man äntligen 17. Grattis till mej!


Ullared sommaren-10.


I torsdags fick jag hänga med Mikki och hennes familj till Ullared &
sedan Smålänningens för att göra av med 1'700 kronor.


Hatt, Morgan-örngott, 2 muggar, gummihandskar, skärmservetter, ansiktskmasker, klubbor, klistermärken, sminkborttagning, godis x2, toffsar. + bilmobilladdare


vackra flickor.


Från Smålänningens. Strumporna matchar min personlighet.

kyrkvillan3.

Tredje och sista jobbveckan var förra veckan, men hann inte med och skriva då. Nu gör jag det så jag kommer ihåg vad jag gjorde.

På...
...Måndagskvällen var det dags för ungdomskväll. Det var ungefär 5 personer som kom och tittade på livebandet vi hade hyrt in. Ye. Sen var det övernattning för dom som ville. Vi bestämde oss för att dygna och vi hade så himla kul med sanning och konka utan konka, allsång och massa allmänt flum. Awesome uppesittarnatt.
[Innan jobbet var jag och badade med lillasyster på äventyrsbad.]
...Tisdagen fick vi ledigt eftersom att vi hade jobbat (?) hela natten.
[Sov dock hela dagen.]
...Onsdagen var vi och städade i en äcklig lokal. Såg ut som om ingen städat där på 15 år, uhh. Slängde nio svarta sopsäckar med skräp.
[På natten tältade jag och min syster på trädgården.]

...Torsdagen bakade vi bullar och diskade leksaker. Det förstnämnda var faktiskt roligt, men det sistnämnda var lite lamt.
[Åkte efter jobbet på "kick on" för att fira semestern med de andra arbetarna på jobbet. Vi spelade minigolf tills det började regna och då gick vi in och köpte VitaminWell + glass och hade allmänt trevligt. Sov i tältet igen.]

...Fredagen var det sista dagen och vi tog det rätt lungt. Fixde färdigt med leksakerna och städade några rum. Sedan ---> SEMESTER!


städning på onsdagen.

första riktiga doppet.

Sommar
innebär att jag är väldigt oregelnbunden på bloggen.
Bilderna är tagna 4 juli och de stämmer överens med rubriken.

summerhouse+hungarianfriends.Superawesome helg i sommarstugan. Baaaad, äkta sommarväder, duscha-i-vattenspridaren, bästa kusinerna, velcome-party, grillning på stranden x2, sova ute, paddla i "lite lätt" motvind, cykla och handla.

Var igår Turistguide i Jönköping tillsammans med Linda. Visade Stadsparken-vätterstranden-PB-piren-glass-stan-A6-hembyn. Mycket, mycket trevligt, och grillning på kvällen med familjerna.

Så sjukt roligt att få träffa min ungerska syster (och hennes syster) igen!!! <3

Zusanna's bästa sommarmusik.


Hon gör allt för att göra mig lycklig


Rising Girl


Sommartider


I'm yours


We No Speak Americano


ryggproblem!IKEAtyg+resårbandkjol - H&Mlinne - 2handhalsband

Finally semester på riktigt efter 2+1 veckor med feriepraktik. Känns... som vanligt faktiskt, haha.

Vädret är på topp de närmasta dagarna verkar det som, synd att inte min rygg är det. För typ 3 år sträckte jag mig på vänstra nederdelen av ryggen. Jag kunde inte spela innebandy på en månad, för så fort jag sprang gjorde det ont. Såsmåningom gick det över och sedan var det problemet som glömt.

Tills för ett halvår sedan, då jag började få "känningar" igen. Vissa perioder/dagar hade jag lite smått ont. Det blev värre och värre och jag har haft ont mer konstant på senaste. För två veckor sedan kunde jag inte springa utan att det kändes och förra veckan på Skaftö kunde jag knappt klättra på bergen.

Denhär veckan är det hemskt. Jag inbillar mig att det är inflamerat, men egentligen har jag ingen aning om vad det är. Idag kunde jag inte sätta mig upp ur sängen utan att det gjorde sjukt ont. När jag sitter helt vanligt känns inget men så fort jag hamnar i fel position "hugger" det till.

Inte kul alls.

fractions of midsommar 010.gröna gelékulor.


Om du har möjlighet, åk till Lübek och köp små dekorationskulor.


Häll kulorna i en burk med vatten och veva runt lite.


Låt burken stå och vila sig över natten.


Vóila! När du vaknar har kulorna svält till badkulsliknande saker.


panic it's called.
Två minuter tills jag börjar jobbet. Men jag kan inte åka förren jag hittar mina cykelnycklar, gaah! Förövrigt längtar jag tills den dagen då jag kommer ha gröna linser på mig :D


Skaftö 2010♥Och Skaftö var såklart lika underbart som vanligt!
Eller ärligt talat så blir det bara bättre och bättre för varje år :D Detta läger träffade vi (jag & min 2:a skaftöhalva) också nya trevliga personer vilket nästan uteblev förra året. Veckans program innefattade lära-känna-dag, olympiadag, deckar-dag, slabbedabb-dag och seglings-dag. Dessutom hanns det med lägerbål iklädd bikini, kaos med regnkläder i hela markan, fiskinälvor på spökrundan, 1000 komentarer + frågor + antigrejer om att jag är vegetarian, Mammas nya kille, myyycket fint väder, badande Zusannax2, chiffer, Zusanna som co/producer, skådespelande, skratt, en supersnabb hemsk spindel och mat kl. 03.30 + failat dygnande. Med mera.

RSS 2.0