Svårt eller vad?

OMG.
Fy va' svårt det äääär!!

Först och främst var Johan asbra. Verkligen. O så söt som bara ha kan va'! Lowe.

Sen kom Kevin med sin glädje. Jag satt och log massa hela tiden. Asså han Är musik. O sen som han rör seej. Hans kropp bara föflyttar seej och hoppar runt. Men det jag gillar mest måste väl ändå vara hans ärlig- och ödmjukhet. Så fin är han. Goush.

Meh sen kom ju Alice. lätt att hon var bra. Tyvärr inte mer.

O sist Robin-den-vackre. Miiihhh. Han kan sjunga. Han släppte tom loss juh. Hoppas verkligen han går vidare. Så att han får sin pappas corvette.




//Z<'3


I thought I was goin' to die of laugh.

"No, I don't think that's it. I think it's easier for you to be near me when I'm not human, because you don't have to pretend that you're not attracted to me."
My mouth fell open with a little popping sound.'



~ Jacob and Bella - 'Eclipse''

Inget SM för förkylda inte

Hello.

I onsdags var jag som sagt på 'Twilight' för andra gången, om du råkade missa det.. Åhh, lowe it so much <3 I can't even find the words...

Well, idag så har jag väl inte gjort något spec. Skola you know. Sucks' so fett mutcho. Men what to do? Ingen aning. Lämnade in min praolapp idag. Jag ska troligvis proa på Chokladverkstaden. Ihhh! Fast bara den andra veckan. Den första så ska jag förhoppningsvis praoa på 'Höglunds blommor'. Jag antar att det är nån slags plantskola. Bra eftersom jag vill bli florist! ; ) Så;
"Keep your fingers crossed for me."

Hihi, igår var det lite kul på engelskan. Vi skulle diskutera lite i små grupper dåva'. Och vissa är inte så bra på engelska (sry.). Vi skulle då berätta vad vi gör en helt vanlig dag i våra liv. Sara ba';

"I take my clothes on my body..."


Omg så kul det var! Hahah, vi höll alvarligt på att dö! (Hon skulle säga att hon klär på seej) ^^ Det kan bli kul ibland på engelskan till och med. Tro det eller ej.
-----------------------------------------------------------------
Imon' är det innebandy SM i Göteborg. Så typiskt att jag skulle bli förkyld va'?? :@ Så jag kan inte vara med och spela på SM. Fatta va' hemskt :O Men jag är ändå liiite lättad. Mina nerver skulle troligvis avlida annars lix. Inte bra. Och jag är rädd att jag skulle förstöra för alla. Jag har ju inte tränat på ett tag, pga min förkylning lix.

Och så hänger jag ju med och tittar. Mikki och jag ska kolla på 'HSM3' och 'Twilight' i bussen =D Så jag kommer hem på söndag.




Puss&Kraam

              Zusanna<3

Ohhh. Myyyy. Goood!

Twilight
Is
Sooo
Damn
Amazing
<3

----------
Allvarligt. Den är så lowley.
Omg. Jasper. Jasper. Jasper. Jasper.

Öhm. Jag är kär. I Jasper. Helt klart. Och i Jackson med. So sweet. O lowley. O allt.

Asså shit. Twilight var verkligen bättre andra gången. Mhm. Men kan delvis bero på att det inte blev så mycket avbrott :@

Asså omg, jag typ log igenom hela filmen och skrattade hälften av tiden. Den är så himla kul. (Mina kompisar ba; Hallå, du skrattade hela tiden när inga andra skrattade) Allvarligt. Jag äääääälskar humorn i den.



Ta meej till Twilight och gör meej till Alice



 





Sorry sorry

I'm so sorry. Again.

Men min lillebrorsa hade "lan" igår med två kompisar. Han kopplade ut internet. Och vägrade koppla in det igen. Lyckat? Skulle inte tro det.


//Z<'3

Bella&Jasper <33

Åh. Jag har börjat gilla henne jättemycket. Först tyckte jag inte alls hon var liksom tillräckligt vacker för Bella, men det tycker man efter det här : ]


Kirsten Stewart (Bella in Twilight)

Omg, ääääälskar han!! Både Jasper Cullen och Jackson.


Jackson Rathbone (Jasper in Twilight)

------------------------------------------------------------------
Ihhhh, tomorrow is it time for Twilight - again! <3


//Z<'3


Dagens outfit

Smårandigt.



- klänning - H&M
- leggins - Lager
- rosett-skärp
- Reims, France'
- Johan-armband - Tele2

förkyld/"sjuk"

Tjaow.

Egentligen skulle jag ha varit på träning nu men jag är så himla förkyld, så det funkar inte. Det är asjobbigt. Jag blit jämt så jätteförkyld lixom. Eller typ jag måste snyta meej hela tiden och jag mår illa hela tiden och jag har ont i huvudet hela tiden och jag hör typ bara vad jag säjjer "inne i huvudet" lixom hela tiden. Inte kul alls. Får se om jag måste till skolan imon.Idag var den iaf jättejobbig. Eller inte själva lektionerna i seej, men det var väldigt jobbigt att vara så förkyld/"sjuk". =(

Det finns sånt här ute om nån var interesserad:


<3

Usch, det är så himla kallt och jobbigt! Bu. Jag invigde iaf mina vinterskor.Vääldigt skönt var det och inte ett dugg kallt. =)



Nä, nu måste jag duscha och plugga. Hate.



Puss&Kraam

           Zusanna<'3


Hjärtebröd och Snööw

I'm so sorry about yesterday.
Men mamma hotade med data-förbud om jag så mycket som nuddade datorn.

Kan berätta va' jag hittade på för kul igår då.

På hemmkunskapen skulle vi baka 'solros'-bröd (med solrosfrön i asså). Jag gjorde hjärtformade.


blev gott!

Sen efter skolan så hade jag ju gymnasiematte. Det var ju inte så roligt. Men - det funkar. Vi gick igenom, hmm, reella tal tror jag. Det var samma sak som bråktal. O så snackade han massa om att han var en pizza-bagare som gjorde "slizar" ^^. Han gjorde tydligen 157 slizar av en pizza. Och sen kom det in en som skulle ha 68 stycken. Sen kom det en som skulle ha 39. Det var hans sätt att beskriva 68/157 + 39/157 (asså 68 157:e delar plus 39 157:e delar). Haha. Jag typ skrattade ihjäl meej. Paou också ^.^

När jag kom ut var det sånt här.


Så jag gjorde lite fint : ]

Ihh, och när jag kom hem låg denna i trappan:



Jag började skrika, för jag blev så förvånad och glad över att jag hade ett nummer kvar av premunurationen. Sen skrek jag ännu mer när jag såg vad som fanns i!

Mamma trodde jag såg en spindel.


klicka!

Men det var "bara" så att WIll, Zac, Twilight och Månsan var med!! =)



Puss&Kraam

               Zusanna<'3

I Keep Falling

' I can't hide the way I feel
'Cause now I'm ready to give in, oh

I've been around the towns to spend some time
But it's only you that comes to mind, oh baby
I keep falling
Everywhere I go I see your face
It's a feeling that I can't replace, oh baby
I keep falling '
-----------------------------------------------------------------
Jacob in 'his' chapter/s of 'Breaking Dawn'



Martin Stenmarck - 'I keep falling'

HP & the Goblet Fire <3

Igår så hade vi lite gäster här. Vi spelade pictunary, åt pannacôtta och kollade på HP & the Goblet Of Fire. För 20:e gången. Jag kan nästan alla repliker - på engelska. Men den är ju sååå grym. Och så tänkte jag på 'Twilight' varje gång jag såg Cedric (Robert P.). Han var ju vackrare i HP! =(

Gonatt'



Puss&Kraam

Zusanna<'3

90210 <'33

Åh hejsan. Jag är ledsen, men datorn blev inte ledig förrens nu. Längtar till min mac-lapptopp!

Så. Imorse vaknade jag vid elva, läste lite i 'Eclipse' - håller på och läser om den, fast jag hade lovat meej själv att inte göra det, men jag kunde bara inte motstå, hehe ^^ - och sen så stack jag och Mikki ut och sålde lite ljus. Höll på tills kl. tre, men trots det har jag 6-7 paket kvar. Usch. Om du skulle vara interesserad är det bara att mejla meej; [email protected].


75 kr/paket. Det är fina ljus! Och man stöder HIK.

Sen var det meningen att jag skulle åka och träna. Men ingen kunde hänga med meej =/ Får försöka göra det innan träningen på tisdag.
Så jag satte meej och kollade klart på det jag hade spelat in från i fredags, smygpremiären av '90210'. Det var verkligen sjukt bra. Måste följas! Det är imorgon på Tv400, kl.20:00. Do not miss it. Jag har iaf fått en ny. Heh. Ty heter han i serien. Åhh, såååå vacker <333








handsome! <33'3



----------------------------------------------------------------------------------------------------------


maha, Johan var på kändispremiären. Och Robin med. (av '90210)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu skulle jag egentligen åka skridskor, men jag måste plugga för ett kemiprov imon + att jag måste göra massa matte. Uhuhuh. =(



Puss&Kraam

Zusanna<'3

Varför kopplar jag detta med 'Twilight' ?

Om du tänker köra ihjäl dej så tänker jag sitta brevid dig.
Om du tänker ta en massa tabletter så tänker jag ta lika många.
Om du tänker sjuta dig själv får du skjuta mig först.
Om du tänker hoppa så hoppar jag med dig.



Twilight. Twilight. Twilight. Twilight. Twilight. Twilight.

Oh my gousch. Den var så damn' jätte-lowely-bäst ♥

Shit asså. Jag kan inte tänka på något annat. Absolut inte. För den var verkligen så himla bra. Även om det finns massa saker jag stör meej på, så älskar jag den sååå mkt ändå.

Kan berätta lite om hur det gick till. Först åkte jag med Hanna's mamma dit. Det var jag, hon och Lisa som skulle gå på premiären dåva'. Och så tog vi ut biljetterna ur atomaten (jag glömde att betala för dom, hehe ^^). Och så fick vi vänta. Vi kom en halvtimme innan det började lix. Och "insläppet är ca. 10 min innan filmen börjar" stod det på en skylt. Så vi väntade med alla andra Twilight-fans och alla Madagarskar-fans. Jag såg en som hade på seej en jättefin tröjja. Det stod "Cullenist? Javisst!" & så nått citat av Rosalie på baksidan. Verkligen finfint. Måste med ha en Twilight tröjja!

Tillslut fick vi iaf komma in och vi gick in i salong fyra. Ja man tackar. Madagaskar-premiären var i salong ett men Twilight-premiären var i 4:an. Öhh?
Vi fick ganska dåliga platser faktiskt =/ På rad två längst ut till höger. Det var lite jobbigt. Och sen så började reklamen och trailers och allt i typ en halvtimme -.-" usch. Det är jobbigt störande.

Men sen så började 'the big movie'. Problemet var att bara halva texten syntes, så den gick inte att läsa. Nån i publiken gick ut och sa till och så kom den på plats.
Efter typ halva filmen så blev det väldigt konstigt med ljudet.

Sen helt plötsligt så stängdes filmen av. Och lamporna tändes. Alla bara "what??" "Är det slut nu, eller vad??" "Vad gör dom??"
Som tur var började den efter typ två minuter igen. Och då var det fortfarande fel på ljudet. En gick ut och sa till. Sen kom en bio-gubbe upp och sa att det var fel på själva filmen, allt var som det skulle. Så vi fick stå ut med det konstiga ljudet.

Sen hände en till. En blå lampa och en röd lyste rakt på bio-duken så att allt belv först rött, sen blått, sen rött... Och då var det en - en rolig filur - som blev asarg  och bara klampade med jätteaggresiva steg ut och sa till. Shit va' arg hon var! Alla skrattade massa åt henne ^.^ hahahahaha. Det såg mkt roligt ut.
-------------------------------------------------------------------------------------
"En del" tekniska fel eller vad? Irriterande! För man hade ju längta sååå himla mkt och allt. Men trots det så var filmen amazing. Fast det förstörde känslan + att jag satt på en dålig plats =/

Det var masa små skämt och saker. Jag skrattade typ under hela filmen. Den var verkligen kul =)
Om man säjjer så här; vampyrerna var inte tillräckligt vackra och perfekta. Men annars var allt bra. Och Jake var för kul! x)
--------------------------------------------------------------------------------------
Recention kommer.


Puss&Kraam

                Zusanna ♥


Dagens outfit

Twilight-Premiär - outfit.



~ linne med paljetter ~ New Yorker, Hungern'
~ kjol ~ H&M
~ vita leggins (under) ~ ??
~ svarta, mönstrade strumpbyxor (över) ~ Lindex
~ Johan-armband ~ Tele2

One hour left

Twilight here I comes!


Bella's lullaby <3



Hugs&Kisses

         Zusanna<'3

fredag=Johan-dag

Hej.

Idag är det Johan. Johan Johan Palm såklart =)

Han ska sjunga;
Låt 1: I'll stand by you-The Pretenders
Låt 2: Friday I'm in love-The Cure

Kommer bli asnaaajs!

Hoppas bara jag hinner hem..  

 //Z<'3


Jake :@

"He's going to change you into a filthy bloodsucker in just a few weeks?!"
To stunned to take offense at his words, Bella just nodded muteley.
His face turned green under the russet skin.
"Of course, Jake" Bella wispered after a long minute of silence. "He's seventeen, Jacob. And I get closer to nineteen every day. Besides, what's the point of wating? He's all I want. What else can I do?"
His words cracked like snaps of a whip. "Anything. Anything else. You'd be better off dead. I'd rather you were."



~ Jacob & Bella - 'Eclipse'

Mary Kay -party/class

Heej.

Igår så gick jag och la' meej vid 12. Och mamma gick med på det.. Varför?

Jo, för att jag var hemma hos min kusin Linda. På typ ett sånt här "party". Du vet sånt här "tappeway-party" fast dom sållde hudvårs-saker istället för tappeway-saker. Fattar du? Iaf, Linda hade då samlat en liten "klass" (=grupp med fem folk). O så var det en från märket Mary Kay som var där och sålde grejjer. Och vet ni vad? Allt verkade asbra! Handcrème och ögoncrème och rengöringsgrejjer och massa annat till ansiktet hade hon med seej som vi fick testa på. Jag ville ha allt. Problemert var att då skulle jag få betala 3800 kr. Vilket lapptopp-sparare absolute inte har råd med =/

Men det var iaf kul. Och jag köpte en foundation i färgen 'ivory 200'. Det säjjer deej mkt va? Tänkte väll det ; ) O så beställde jag och mamma hem henne till oss. För Mary Kay har inte bara hudvårds-saker, de har även smink också! Så hon ska komma hem till oss i januari och sminka oss och massa sånt. Sen efter det tänkte jag ha en liten "class" som det då heter (=prova-på-party). Nån som är interesserad att komma? (Annars blir det väll de gamla vanliga tjejerna...)

btw, hon hette Mary Kay, hon som startade märket(/företaget). Mary Kay Ash. Påminner inte det liiiite om "Mary-Kate an' Ashley" ? Jo!


Vackra M.K.Ash



Puss&Kraam

       Zusanna<'3

Jag är vid liv!

Hejhej.'

uppenbarligen överlevde jag badet idag. Men det var väl precis. Jag simmade iaf 14 längder på 20 min. vilket = 700m. Rätt stolt ändå. O så klarade jag livräddningen jättebra. Tyckte min lärare. Så sjukt lättad är jag nu. Att man inte behövde dyka. Och att jag sitter här!

Men nu så ska jag faktiskt iväg på bild och sen träning. Gonna' be nice - men jobbigt!

Walk in peace.



PS. Glöm inte Twilight premiären imon, om närmare bestämt 24 ½ timme! jeses.


Puss&Kraam

        Zusanna<'3

Dagens outfit

Japp, som rubriken säjjer.



* linne - H&M
* tröjja (över) - H&M
* kjol - H&M
* leggins - Lager
* strumpor - ??
* halsband - Storkens'
* Johan-armband - Tele2
* lila rosett - hemmagjord
* lila toffs - ??

Recentioner ska skapas.

Hellu lower ; )

Imon ska vi bada. D'oh! Måste vara utan linserna för vi ska typ dyka och massa skit. Och simma på tid. I hate it. Nåväl. Får väll se imon om jag did survive. Tveksamt.

Nu så ska det skrivas en bokrecention på den kassa boken 'Stone Cold'. I don´t se the point to read it. But well.

Kommer med 'Dagens Outfit' sen och mabye en liten recention på en bok (not stone cold då).

Kisses!


//Z<'3

It whould've sound better with "Zusanna"

"Sleep, my Bella. Dream happy dreams. You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours. Sleep, my only love."



~ Edward Cullen - 'Eclipse'


My dream came true in my dream.

Måns Zelmerlöw med ”Hope & Glory”
Musik: Fredrik Kempe, Henrik Wikström
Text: Måns Zelmerlöw, Fredrik Kempe
Upphovsmännen beskriver låten som: Ett hoppfullt kärleks-anthem. Livet har varit svårt och vi har fått kämpa oss fram, vi har lyckats skapa vår egen känsla för "Hope & Glory". Musikaliskt är det en fortsättning och utveckling av Måns tidigare hits. Det är en låt som alla kommer ihåg efter första lyssningen.

Kommer bli såååå skojj! =D
---------------------------------------------------------------------------------------
Ska berätta om min dröm inatt. Den var braa.
Jag drömde att jag och min familj var i idol-studeon och kollade på idol live en fredagskväll. Min kusin var också där. Vi satt bakom ett staket, på golvet på knä, vid höder sida om scenen. Typ rakt framför oss var det ett rum, med öppen dörr, där alla idolerna var. Min kusin var där inne (?). Så efter Johan hade sjungit gick jag in dit och hälsade på min kusin. O så sa jag att han var bäst och massa mer saker som jag inte kommer ihåg. Han tyckte att jag var rolig och jag sa att han var jättekul. O sen gick Anna ut och sjöng typ nån låt med Sonja Alldén. Då dansade Johan och jag. Haha ^ ^. Sen fick jag hans nummer och han sa att vi skulle träffas igen.
Jag var jättelycklig när jag vaknade. En av mina största drömmar hade gått i uppfyllelse. Tyvärr inte på riktigt. Det suger. =/



















Love Love Love Love Love<3


//Z<'3

studiedagar är good

Jag älskar att va' ledig. Att vakna upp och se att klockan är halv 12. Och inte känna stressen eller paniken över att man har försovit seej fem timmar. Bara ligga där och läsa om både medvetet och slumpivis utvalda delar av 'the best book ever, nr.1' - Eclipse. Sen gå ner och kolla på en vampyrfilm, Blade III. Och efter det kolla på reprisen av idol. Johan.
Det - det är en lovley dag.
Idag var en lovley dag.



















//Puss&Kraam

      Zusanna<'3

fuskfuskfuskfuskfuskfusk

Ih kolla på detta. Kenza gillar Twilight. Hon har sett filmen. Igår. Vaddå fusk? Hon har ju inte ens läst boken. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar till fredag kl. 18.

 åhhh, tiden, snabba på!


//Z<'3

Dagens outfit



~ klänning
- Gina
~ svart linne (under) - H&M
~ tröjja (över)
- H&M
~ strumpbyxor - H&M (??)
~ Johan-armband - Tele2
~ halsband - Storkens'

Åh.

Studiedag imon! Kan man inte annat än älska va?

Dagens outfit kommer innan jag sticker till fiolen.


Sure the hell I´m a sucker. A bloodsucker.

 //Z<'3


Dagens outfit

Min outfit igår ja =)



~ klänning - H&M
~ tights - Lager
~ skärp - Reims, Frankrike
~ rosett - hemmagjord
~ Johan-armband - Tele2

middas'bilder =}

Heej.

Bredbandet gick sönder. Eller modemet kanske. Nått son gjorde att internet inte funkade. Men tillslut, vid 8, så lagade det seej. Pjuh! Höll på att dö utan datorn.

Vi spelade match idag. Tyvärr sög jag. Så vi typ förlorade. Eller det blev 3-3 mot Östra. :@ Dom ska dö!! Särskilt "klacken"!!! usch.

Här kommer nårra bilder från igår;

Middan'










Min försenade födelsedagspresent ^ ^



Puss&Kraam

                  Zusanna<'3

Snygg Linda bloggar!

Hej.
Linda är. Susannas kusin. Och ja, hon heter fortfarande Susanna med S för mig, och kommer alltid att göra det. Punkt.
I alla fall, jag hade tänkt gästblogga litet här. So, here we go!

Jag är här för att vi har haft skaldjurskväll. Och ja, man hör ju bara på namnet hur det skulle bli.
Skaldjur. skaldjur. Små, konstiga, läskiga, äckliga saker. Och inte nog med det, man ska äta dom också.
Kräftor och räkor har jag ätit för några timmar sen! Och man kan väl säga att av de jag åt, skalade och rensade Susanna minst hälften! Usch.
Okej, jag är äckelmagad när det gäller sånt. Don't know why, you tell me.
Enough of that.

Som ni vet är Susanna mitt uppe i valet av gymnasielinje. As I am äldre än henne så fick jag bli hennes personliga guide när hon var och hälsade på i skolan. Och eftersom jag har vissa kontakter fixades även vissa förmåner för henne. (thanks brother). I alla fall. Jag tror att alla tre linjerna som Susanna är intresserad av kommer passa henne jättebra. Så nu kommer det svåra, att välja. Jag själv hade beslutsångest över detta ett bra tag. Men jag ska säga en sak, när skolan väl började ångrade jag mig inte alls. Jag trivdes jättebra. Med både skolan, klassen och programmet. En sak är säker, gymnasiet är en väldigt stor skillnad mot högstadiet. Det går inte ens beskriva. Man måste ha upplevt det för att förstå.

Oj, vad mycket jag skrev nu. Detta är inte likt mig, alls.
Men eftersom jag sa att jag skulle gästblogga så var jag ju så illa tvungen!
(även om innehållet kanske inte blev så väldigt intressant)

Det är en till sak jag måste säga.
Detta var första gången jag bloggade. Så om ni vill läsa något av mig igen så får ni tvinga mig göra en blogg.
Thanks for reading.

CIAO!

Taco"kväll" + släkt"kalas"

hahaha >.<

Sorry. Svensson, Svensson är för kul. Max är bäst. Men nog om det.

Ida' så var jag först på taco"kväll" hos Mirre. Fast det var vid 3. Vi åt ju (o dom lagade maten..) och sen hade Nadjii gjort en frågesport. Jag vann! Tycker jag.. (men dom andra tyckte jag kom 2:a =/ ) De andra skulle åka skridskor efter maten, men jag kutade (kutade och kutade, mer gick^ ^) hem för att vi skulle ha "släktkalas".

Så jag dammsugde - snabbt!! Sen kom folken och då åt vi (igen,hehe). Typ massa skaldjur. Räkor och kräftor o sånt. O så kollade vi på hockey. Hv vann med 2-1 om du ville anteckna : ] O sen kollade vi då på två Svensson, Svensson-avsnitt och åt vanilj-panacotta. ihh.

bilder kommer




Puss&Kraam

Zusanna<'3

Robin & JOHAN

Ihhhhhhh.
Robin!! (B) Robin! åhh. Först när jag såg han innan pausen så ba satt jag och stammade; "åhh..! åhh..! åhh!". Helt allvarligt. Jag kunde inte hjälpa det. Han var och är bara SÅ himla vacker. Jag typ smälte. På riktigt. Shit asså. Han ska ha lockigt hår. O han sjöng inte sämre heller. Han har en sjukt bra röst. Det ändå dåliga med han är att han är stel ju =/ Fast idag märkes det inte mkt. Ohh. Jag älskar 'You're the one that I want'. Alice och han gjorde den sååå bra!!!
Robin får inte åka ut, okeej??! Han sjunger för bra och - framför allt - är för vacker för det <3

Tro inte jag har gett upp Johan. Han och RobinE var så humoristiska ^ ^ Det såg ut som om RobinE var Johan's storebrorsa och Johan såg ut som en wannabe : ] Wannabe RobinE, haha. Jag skrattade ihjäl meej, nära på >.<

Dom gör meej så lycklig. Båda två. J<3


min loggbok

Loooowe, Zusanna<'3

Porträtt-fotot

Ida' så var det freada', ida' så var det freda'... .   ( written by: Zusanna)

hihi, vacker sång va'?

Idag så var det kul. Eller - halvkul.
- Först matte.
- Sen matte igen. (Haha, mattenööörd)
- Sen Hemkunskap. Fast vi hade bara teori : /
- Sen franska. Nadjii blev bara tillsagd av läran att sluta prata två gånger :O Rekord ; )
- Sist Slöjd. Nadjii fick vara med. Hon tyckte det var rörigt. Velcome to my world class.

Efter skolan drog jag och Nadj. till stan' för att köra lite 'work out' på SENSE. Naajs som jämt.
-----------------------------------------------------------------
Nu har jag duschat och kollat klart på 'Van Helsing'. Den var braaaa. Mkt. (Recention kommer!)


Porträtt-fotot jag lovade att du skulle få se. Hemskt?



Peace, Zusanna<'3


Det gick bra : ]

Heejsveejs folk ; )

Idag är det riktigt kallt va? Det är det iaf här. Usch. It suck's with höst! Och vi går ju inte direkt mot varmare tider...

Inga läxor idag. Det är typ amazing. As-skönt. Så när jag kom hem tog jag meej friheten att kolla på förra veckan's avsnitt av 'True Blood'. mycket har jag haft att göra. Får väl kolla på gårdagens avsnitt på lördag eller nått. Då ska jag även se "Van Helsing" som är inspelat och kanske "Blade".. värsta filmlördan' ju! Med bara vampyr filmer : ] Hoppas bara jag får se...

Idag så hade jag ju fysik-redovisning om Leo. Den gick finfint. Läran sa att jag kanske hade kunnat "föreläst i något vuxnare folksamling". Eller han kanske inte formulerade det så, men du fattar ; )

Vi fick även skolfotona idag. Eller jag menar porträttfotona. Det blev ganska okeej. Faktiskt. Iaf inte hemskt.. Ni få se sen! Nu ska jag nämligen på bild+träning.

längtar till fredag.

           Puss&Kraam
                                                          Zusanna<'3

Leo-work

Här får du allt utom huvuddelen i mitt Leo-work. (Mejla meej om du vill se allt på [email protected]) haha.

--------------------------------------------------------------------------------------

Inledning
Den 15:e april år 1452 föddes den pojke som skulle växa upp och bli en av tidernas största vetenskapsmän och konstnärer. Hans mamma och pappa var inte gifta, mamman var bara en ung bondkvinna, så pojken blev en s.k. oäkting*. Därför fick han namnet Leonardo di ser Piero da Vinci, som betyder ”Leonardo, herr Piero’s son från Vinci”.

Avslutning

Jag har bara tagit upp en bråkdel av alla de saker som Leonardo Da Vinci studerade och kom på under sina 67 år. Han har gjort så otroligt mycket saker i sitt liv. Och vissa av dem har säkerligen hjälpt forskare med olika saker i nutid. Leo var en målare, arkitekt, uppfinnare, naturforskare och ett universalgeni*. En del säger att han är det största geniet genom tiderna, men vissa menar att han bara inte kunde släcka sin törst på kunskap. Han var helt enkel oerhört nyfiken på allt. Det var kanske därför han forskade inom så många olika områden.

---------------------------------------------------------------------------------------




Dagens outfit

Eller det blev dagens outfit iaf =)



~ I-
♥-Paris-T-shirt - Sovenirbutik, Paris
~ Svart långarmad tröjja (över) - Gekås
~ kjol - H&M
~ tights - Lager
~ strumpor - ??
~ Johan-armband - fått från Dustin Home
~ rosett - hemmagjord : ]

Will is MY dream boy <'3

Heej lovley läsare : ]

Jag har precis kommit hem från träningen och nu är jag urhungrig. Glömde äta. Senast jag åt var kl. 2...

Är ledsen, men jag tror absolut inte jag kommer hinna uppdatera bloggen imon. Det smärtar meej oerhört men jag hoppas att du förstår. Jag måste nämligen jobba,jobba,jobba med min fysik-uppsats som ska inlämnas på torsdag. Hate.

Ha det bra så hörs vi på torsdag!

 
hur kan man va' så vacker?


Puss&Kraam

Zusanna<'3

Humor (för kvinnor)

På  ett sjukhus, i ett väntrum, sitter de anhöriga till en mycket sjuk person. Läkaren kommer in, mycket trött och säger:
 - 'Jag är så ledsen. Jag har dåliga nyheter. Det enda hoppet för er släkting är en hjärntransplantation. Det är väldigt riskfyllt MEN det är det enda hoppet. Ni får själva betala för hjärnan.'
Efter en lång tystnad frågade någon:
-'Okej, hur mycket kostar en hjärna?'
Läkaren svarade:
- '5 000 kr för en manlig hjärna och 200 kr för en kvinnlig.'
 Männen i rummet försökte hålla sig för skratt och att undvika ögonkontakt med kvinnorna.
En av männen frågade med ett något triumferande uttryck i ansiktet:
- 'Varför kostar den manliga hjärnan så mycket mer?'
Läkaren log åt den något oskyldigt, barnsliga frågan och svarade:
- 'Det är  standardprissättning. Vi måste sänka priset på kvinnliga hjärnor eftersom de ju faktiskt är använda.'

tjuvlyssnat.se ^ ^

Haha, var inne lite på tjuvlyssnat.se . Grymt kul. Verkligen värt att besöka om man har tid/tråkigt. >.<

Idag var det soft för vi slutade halv två. =D Men nu är det inte soft längre. För jag ska göra en hel uppsats om Leonardo Da Vinci innan 6. Och jag har inte börjat. Dammit!






















Puss&Kraam Zusanna<'3

Vitchoklad-biskvi'

Ida' så var det som vanligt - fast inte riktigt.

Vi hade SOw, o sen hemkunskap. Haha, vi skulle göra "wook". Men varken jag eller Diddi äter svamp, lök eller paprika, så våran "wook" bestod av rivna morotar och vitkål. Mums?

Sen var det tydligen matråd, så jag fick äta med dom i den liiiila personalmatsalen. Det var nämligen Stadsgårdarre där som skulle "testa" våran mat. O så satt dom och ställde frågor i en timma, så jag missade hela svenskan = ) wohow!

Sen var det kemi där läran skulle försöka göra en labb för oss med massa syror som hon hade lyckats att genomföra en gång på typ 11 år. Hon skulle tillverkan en 'ester'. Det är typ ett ämne som luktar gott. Och från början luktade det gammal ost/spya. Men sen när man blandade och höll på skulle det lukta päron. Det hade hon som sagt 5% chans att lyckas med.
Och gissa vad? Hon klarade det såklart! Haha, det var verkligen tur : ] Så slapp vi lite av stanken iaf.. Det luktade faktiskt géléhallon/gröna-grodor. Coolt.

Sist hade vi engelska. O efter det stack vi med bussen till PB där vi skulle ha matte som vi hade valt på elevens val. Vi ska börja med MatteA kursen redan i nian.. Så vi var där till halv fem och innan vi tog bussen hem gick jag, Emma och Nan till Napoleon där vi köpte macka och biskvi. Eller Nan bjöd oss =) Jag fick en biskvi med vit choklad. Grymt gott!

Nu ska jag till fiolen om en halvtimma och jag måste öva. -.-" Jag är ledsen om jag kanske kommer vara dålig på att uppdatera de kommande två dagarna för jag har sjukt mkt läxor =/ Sorry i förväg.



Puss&Kraam
Zusanna<'3

Idolerna 2008

Dom kom till A6. Dom som har åkt ut asså.

Carin Da Silva


hon sjöng dock inte x )

Jesper


sjunger grymt bra och är så himla sööt!
som Danny - fast vackrare <3

Yazmina


en av världens vackraste! <3

Loulou


ok

Sepideh


nja. kan väl sjunga

Lars


sjukt rolig!

----------------------------------------------------------------------------------
Det var väldigt kul på A6 idag.

Först stod vi och väntade en halvtimme. Sen sjöng alla och sen fick man ta bild tillsammans med alla. Watch this:



Efter det så gick vi och åt MaCdonald's. Och när vi kom tillbax var det jättelång kö till signeringen. O så sa dom att dom inte skulle signera mer. De skulle komma tillbaka om 1½ timma. O mirre o Eve orkade inte vänta. Så jag fick mitt kort (där uppe) och vi stack till SENSE. Jag fick iaf domma:


Johan's band ju!



Puss&Kraam

      Zusanna<'3

Dagens outfit

Så här såg man ut på Manda-konserten =)



~
kläning - ONCE for girls
~ leggins - Lindex
~ strumpor - ??
~ skärp - Lina's

Manda Jenssen ♥

Det var bara sååå himla bäst.

Allvarligt. Hon är verkligen grymmast. O så är hon så vacker och hennes hår är så fint. Allt är perfekt med hon helt enkelt.

Iaf, jag och Jonnah kom då till konserthuset vid kavrt över 6 o så hängde vi in jackorna i garderoben och gick in i själva "konsert-rummet". Där satt vi på rad tolv i mitten ungerfär. Mkt bra ; ) Först kom ett "förband". Det var nån Edith Backlund. Hon sög almost. O det var ashögt. Så jag tog på meej öronproppar =)

Vid sju kom Amanda!! Omg. Hon är så amazing! Hon sjöng kanske tio låtar eller nått och hon hade jättefina kläder, as always. Självklart hade hon inga skor. Det har ju liksom blivit hennes stil. Och det passar henne. Att gå utan skor asså. Hon var iaf overkligt bra, särskilt sista låten "Hallelujah". Det var så fint.

Efteråt lyckades jag träffa henne. Det var typ "bara" jag, Jonnah och 20 till som fick det : ]












Mandaaa <'3333


Z - Heej.
M - Heej, ska jag skriva på fram-eller-baksidan?
Z- Framsidan!
M - Okeej = )

M - *skriver på min biljett*
M - Snyggt läppstift!!
Z - Tack... = ) Dessamma. Du var jätte bra!
M - Tack
*Jonnah tar kort på oss*
Z - Tack.
M - Ha' det bra!





Manda sooon.

Herregud. Kom på att det är mindre än fyra timmar tills jag ska se Manda live, för första gången i mitt liv. Amanda Jenssen. Denna sjukt underbara människa som är min största förebild.



//Z<'3

PB-dan'

PB såklart!
Sure. Men sen då? Inte en aning över huvud taget. Men jag vet vilka det står mellan (gymnasieprogram):

Estet-Bild
Har alltid tänkt meej att gå där. Tills jag hittade de anrda linjerna jag vill gå... Men bra saker med denna är ju att man har kanske 5 timmar i veckan Bild&Form + att det verkar gå så roliga flummiga folk där : ] Kan dock vara en myt, påkommen sv meej.
De dåliga sakerna är att det är likt samhäll. Som jag avskyr. O så är det mycket natur som jag hatar. Och gympa o skit.
Får se. Trots allt älskar jag ju bild.

IB
Allting på engelska då. Det känns jättebra pga. att jag funderar på att flytta till frankrike/england/USA och plugga eller jobba (OBS, endast nårra år). Och då har man iaf lättare att komma in på högskolor och så kan man ju engelska flytande efter "utbildningen". Det dåliga är att det är himla mycket plugg. Som jag hatar! Hm.

Estet-Teater
Här har vi det "nya" som jag har hittat så att säjja. Jag har ju alltid (?) velat bli skådespelerska!! Problemet är hur. Jag är inte ens duktig på teater. Men det lilla jag har gjort och så och när jag har kollat på det så tycker jag att det verkar såååå kul!
Men jag har ju aldrig gått nån "kurs" eller hållit på med teater (mer än "pjäsen" i skolan ^.^) . Fast PB's rektor (som vi råkade snacka med) sa att man inte måste ha någon som helst erfarenhet eftersom detta är en grundutbildning och allt. Vilket kändes grymt härligt att höra lix. : ]

Lutar åt teater nu

-------------------------------------------------------------------------------------------
I framtiden vill jag (enligt vad jag tror nu) :
~ bli florist - det kan man bli av estet - bild
~ flytta utomlands  - kan man av IB
~ bli skådespelare - kan man av teater
------------------------------------------------------------------------------------------

Ohh. What to do?? Vad tycker du? Eller vad tror du liksom jag skulle pasa?



Puss&Kraam
         Zusanna<'3

Shit. Omskakande.

Först är han bäst och vackrast.
Sen förgiftar han meej.
Sen hänger han löst.
Sen sitter han säkert.
Sen är han grym på engelska i eftersnack.
Sen dör jag av hans rolighet.
Och sen blir jag så rörd & glad över att "Desteny Child" (hur stavas det?) tycker han är en FANTASTISK artist och VILL JOBBA och spela in en skiva med HONOM.

Jag hänger inte med.


iiihhhhaahoohhhåååhiihhhhhhihiihi!!!!

What an evening. What an evening. What an evening!

Omg. Best ever! I love R'n'Roll..! Allvarligt. I LOVE it. O så älskar jag Johan som är världens vackraste. Med vackraste håret jag nånsin sett. Jag är förgiftad av han. Av hans vackerhet. Helt poisoned.

Johan i alla ära. Men såg du Robin (Bengtsson) eller?? Innan ba tänkte jag; hm, han är ju väldigt snygg, men han är för stel och lam o så, han borde åka. Där skojjade jag. Eller egentligen inte. Det tänkte jag ju innan. Dock inte efter. Eller under. Jag satt typ som förstenad eller nått av nått slag. Helt fast. Hur kan man vara så vacker?? Asså det är nått med pannband, eller bandero som dom säjjer, det är helt magiskt. Så vackert <'3 Skrek "ihh" under hela hans framträdande. Atomatiskt. Det bara blev så.

Kevin är artist. Han är supergood. Han och Alice ska till Globen!
----------------------------------------------------------------------------------------
Jag satt och drömde. Önskar, önskar, önskar jag kunde va' med. Då hade jag tagit denna låten på rock:


It´s my life - Bon Jovi



Puss&Kraam

         Zusanna<'3

LiNa's Halloween !



"Party, Hell yeah"! för att citera the Devil'.

Det var asnajs  = ) Tyckte vi dom stora i alla fall (Jag, Nadjii & Mikki). ^.^
Först var det en tipspromenad / spökrunda. Jag blev iaf rädd, Särskilt för Robin som låg under massa träd och "Öron" som hade världens äckligaste gubbmask typ. Ejuw!

Sen körde vi även tävlingar, bl.a. snyta björn. Man slickar på en godisbjörn, ni vet, och sen stoppar man den i ena näsborren. Sen gäller det att "snyta ut den" i en hink som är på golvet. Man ska alltså träffa hinken. Det kan bli rätt kul...

O så käka vi pizza och glass o lite mer.


Nadjii var en vacker, förymd fånge som hade sprungit genom skogen


how nice,

Tired.

I'm totally tired.
Have got homeworks to do and a picture-'lesson' to go to.

Lowe yaa, Zusanna <'3


blomma ♥


fick en blomma av mormor & morfar

-jag som älskar blommor-

Congrats. Lina!


gissa hur många år ! =)

Japp, my little sister fyllde år idag. Hon e så söt! Av meej fick hon ett sminksett; med ögonskuggor, rouger, nagel-lack och läppennor, som jag fick från jultidningarna förra året men aldrig använde. Hon fick även "pet shop", diddl-skrivbirdsunderlägg, rosor, pokémonkort (? av min lillebrorsa såklart ^ ^), kassaskrin, "ferbie", ect. "Ferbie"'n är ett slags gosedjur, med batterier i, som kan prata och så. Den kan bara prata "ferbiska"... Men det är meningen att man ska lära den människospråk. Närmare bestämt engelska. Problemet är att min lillasyster inte direkt är bra på det...

Jag och mikki stod som sagt i kiosken i skolan ida'. Det är bra, för man slipper lektioner och får gå när allt är slutsållt! =D


sorry guys, men vissa gillade inte bilden..


dettta kunde man köpa

Jag hade bakat två satser av de översta, vilket gav 42 kakor och jag tog med alla. Mikki hade gjort 22 kornflakeskakor och 15 negerbollar. Vi sålde allt. Det är bra det! =)
Här finns receptet. Jag fick många kommentarer på att de var goda...


pengar

Sammanlagt fick vi in 318 kr. Well done!


Puss&Kraam

                    Zusanna<3

Dagens outfit

Det var ett tag sen. Men här kommer det igen ; ]



- Skjorta - VILA
- Vitt linne under - H&M
- svarta jeans - Gina
- slips - Erikshjälpen ^.^

Kladdkaka med Kokostäcke



du behöver detta till ca. 20 st:
4 ägg
6 dl socker
180 g smält smör
8 msk kakao
2 krm salt
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl

till täcket:
2 dl socker
1 dl sirap
1½ dl vispgrädde
75 gram smör
1 påse kokos (200 gram)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader och ta fram en plåt (sån med kanter) där du lägger på bakplåtspapper.

2.
Vispa ägg och socker poröst.

3. Smält smöret.

4. Blanda de torra ingredienserna för seej.

5. Blanda ihop ägg+socker, smör och det torra med elvisp.

6. Häll ut det på långpannan och låt stå längst ner i ugnen i ca. 15 min.
Under tiden gör du detta:

7. Blanda i alla ingridienserna till täcket förutom kokosen i en kastrull.

8. Sätt på plattan och låt det sjuda i 5 min.

9. Häll i kokosen.

10. Bred det över den varma kakan och sätt in den i ugnen i ytterligare 10 min.

11. Låt svalna nån timme och skär sedan bort kanter och skär i rutor i lagom storlek.
Ät! =D


Klick på bilderna!

-

'Jag behöver deej mer än jag älskar deej och
jag älskar deej så himla mycket'


Röööösta!

Rösta på nr. 109   HÄR !!! Eller här. Eller här =)

Tack så hjärtligt! //Z<'3

tävla om ett namnhalsband vettja' =)

föresten,

Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett namnhalsband från Bicone Design. Tävlingen är öppen för alla, även er utan blogg. Tävlingen avslutas den 15 november kl 23.59.

Dags och tävla va??


Dom e fina : ] Problemet är att man kan ha högst sex bokstäver på halsbandet... Jag får väl komma på något ; )

//Z'<3

första dan' var lamig -.-"

Heejsan hoppsan =)

Okeej, det där lät överdrivet glatt. Med tanke på mitt humör och hur jag har varit ida'. (Asså jag har varit helt trött och seg och deppig över att allt går tillbax till det normala, gammla tråkiga osv.) Men jag tyckte att du förtjänade en glad hälsning.

Idag var det ju första dan' i skolan, som sagt =/ Det funkade väl, men det var lite lamt och tröttigt (kan bero på att jag släckte vid 12 och fick 6 timmars sömn..kanske...). Kan spela början på Fur Elise på piano nu iaf. Fick bara VG+ på min krönika om Twilight=HP-jämförelsen du vet =(  Ucsh och tvi.

Nu har jag faktiskt inte så mycket läxor. Det känns helt amazing =D Ska bara skriva en hel låt tills fredag och börja med fysiken, men annars. O så ska jag på fiol ida' med. Får se om jag även hinner baka till kiosken där jag ska stå på onsdag. Gonna be great. Jag skriver receptet här sen.

Btw, när vi stod och väntade på bussen på röde påle så kom en 25:a som körde förbi, men det var inte många folk i den :@ Sen typ fem min. senare kom det en till 25:a.
Jag ba;
- "Den kommer säkert också att köra förbi för den kanske tror att vi åkte med den andra (asså den första) 25:an..."
Hahaha, vaddå, borde den inte se oss eller?? Undra' hur jag tänkte >.<'



Puss&Kraam

Zusanna

Happy (?) Allahellgona-Day



Tjao, hoppas du mår finfint idag. Jacks' tycker jag är blek som ett spöke =)

Själv är jag oerhört deppig - sista dan' på livet (känns det som)! =/ Och  jag måste göra en hel låt ikväll... Jösses vilken idiot jag är!

Ida' så var vi i alla fall på farfars och gammelmorfars och gammemormors och nårra tills gravar och tände ljus. Det blev så vackert så : ]


Hope you´re resting in peace grandad' <33


Hahaha, Lina läste såhär:
"Här vilar Elof Nilsén och hans macka Märta".
Asså macka = smörgås ni vet?! >.< Jag höll på att dö där på kyrkogården ^ ^. Av skrattv då.




Puss&Kraam
Zusanna

Min Wampyre outfit !

Tävling om vem som hade snyggaste halloween-outfiten o självklart ska man ju vara med.

Vill du också? Klicka här!



~ klänning - ONCE for girls, 299 kr
~ röda leggins (under) - Lindex, 69 kr
~ mönstrade svarta strumpbyxor (över) - KappAhl, 69 kr
~ rött armband - Glitter, 29 kr
~ armband med små pärlor - hemmagjort
~ svart ring - H&M, 29,50 kr
och det viktigaste:
~ tänder - BR, 24,50 kr


//Z<'3

Halloweenfest



Ja, i fredags var det ju party med de hära:


Mörkrets ondska, Häx-älvan, fransyskan, mask-spöket, wampyren & häxan'

Det var flummigt och allmänt kul helt enkelt. Vi kollade på bl.a. vampyrfilmen Dracula 2001. Den var mkt bra = D Vi spelade även massa spel, fotade massa och åt massa snacks (inte jag då). Tack för allt girls! =)

Some pics;

en superfin fransyska


wampyren med hemlig identitet






usch?

//Z<'3

Låt den rätte komma in

[bio]


Allmänt:

Okeej att jag hatar blod. Det vet alla. Och att jag är livrädd för det ect. Men - denna filmen klarar jag av. Fast det är blod i. Det är skumt. Men när det gäller vampyrer så finns det liksom nått där, nån slags kick eller nått med dom, som gör att jag klarar av blodet liksom. Detta låter helt sjukt - och det ÄR helt sjukt! Men filmen var jääättebra, so who cares? =)
Fast detta är inget för de känsliga. Det är ju trots allt en film baserad på en skräckroman med ett antal blodiga scener.


Låi den rätte komma in - Trailer

Handling:Oskar är 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen. Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen. Om att vara stark, om att våga. Då står plötsligt en flicka i klätterställningen. En flicka i hans egen ålder som han aldrig sett förut. Hon heter Eli och är en motsägelsefull uppenbarelse - hennes kloka blick, hennes märkliga doft, att hon är så tunt klädd, så vanvårdad och mager och ändå så vacker. Men det är inte okomplicerat, Eli är inte som andra - hon kan inte vistas i solljus, hon äter inte mat och för att komma in i ett rum behöver hon bli inbjuden. Hon måste dricka människors blod för att leva. Hon är vampyr.

Brait:
- det är en vampyrfilm
- den följer boken så pass mkt som den gör = )
- Oskar är lik Johan Palm ibland, hahaha

Dålit:
- lite lam -.-"
- för blodig, haha

Slutsats:
[8,5] / 10 - mkt, mkt bra vampyrfilm men avdrag för Håkans ansikte och en del extra blod (0 tråkigt, 5 medel, 10 bäst!)
---------------------------------------------------------------------------
"Oskar - får ja' chans på deej?
Eli - oskar, jag är ingen flicka...
Oskar- men får jag chans på deej eller?
"

A bat.

Nu så har jag beställt sockerpasta och 12-pack med pastafärg för 320 kr. O när det  har kommit, då blire' baka cupcakes för hela slanten! Probably. Gonna' be nice, eh?

Min lillasyster, som är åtta år säjjer såhär hela tiden:

"Jag tror jag gillar Johan mer än du gör" osv.

Jag ba; offtich, du är sååå liten, du vet la' inte ens vad, ehm 'kärlek' är? HAha. Och hon tycker knappt han är vacker. Bara att han är 'bra'. -.-" Det är jättejobbigt. Men när idol är slut är det nog över. För hennes del.



Puss&Kraam

        Zusanna<'3

HIK-Westbo, 5-2

Imorse vaknade jag på ett lite läskigt sätt. Jag vet inte om jag har varit med om det nån gång förut, men då kände jag verkligen Dèja vu-känsla. Jag hörde det här:

Jacob: - Det snöar ute! Nästan i alla fall.
Mamma: - Åhhh...

O så vaknade jag. Men då kände jag bara, har inte jag hört detta förut? Sa inte Jacob exact det nyss? Men det kan han ju inte ha gjort eftersom att man säjjer inte samma sak två gånger direkt... Det var läskigt.

Men ey folk, vi vann matchen idag! Iof var vi kassa - men de andra var kassare - så vi vann =) Haha. Fast dommarna sög. Den ene var en gammling som blåste för allt och den andre var han son (?) som typ aldrig hade dömt en match förrut. Det slutade med att vi fick tre utvisningar (mot oss ofc) -.-"

Halloweenfesten igår var allmänt naaaajs!! Vi har jämt så kul. Ni får se bilder sen när Mirre och folken har skickat!




Jag gillade min 'kostym' : ] Vad tycker du om den?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Johan i en intervju:

Reporter: Vad hoppas du på för tema nästa vecka?

J - Typ eh, rock eller nått sånt där, dä vore kul.

Reporter:  Men tänk om det blir det då, du har ju redan kört rock den här veckan. Blir det inte lite kaka på kaka då?

J - Jo, men kakor är gott =)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jösses. Mer rolig, flummig, smart och allmänt kul människa blir svår att hitta!



Puss&Kraam

Zusanna

RSS 2.0