på hotell i Skövde

Nu så ska vi redogöra lite kort om helgen här va :D


bil i en timma till Skövde

Yes, för hotellet vi skulle bo på låg alltså i Skövde =) (fast hemsk dialekt har dom..!) Vi kom fram vid halv sju och då checkade vi in och gick upp på rummet för att packa upp. Jag och hela familjen hade ett och samma rum. Det var lite jobbigt. Mina kusiner och farbror&faster hade rummet ijämte oss.


jag sov på soffan längst till vänster

Det var ungerfär tre trappor, en 3-mils-korridor och en 5-mils-korridor upp till rummet.


låååång...


...eller hur?!


första kvällen åkte vi in till Skövde och käka på en grekisk resturang.
Jag älskar grekisk mat <3ironiskt nog hetter den 'Rhodos'...På morgonen var det snöö i Skövde. Så vi stack ner till spa-avdelningen i källaren och gymmade & badade. Efter att ha ätit en riktig hotell-frukost. Massa naajs :D

På eftermiddagen var det dags att dra vidare till Karlsborg och 'Karlsborgs fästning'. Min farbror fyllde år denna dagen, och hans present var att få åka till den fästningen, och att bo på hotellet ; )

Vi var nio personer och vi fick en egen guide x) Haha. Guiden tog oss med på 'äventyr i Karlsborg', vilket innefattade massa prat, läskiga gångar och skottljud, en film och coola effekter. En läskig sak som vi gjorde var att vi skulle gå igenom en låång, trång och sandig gång i fästningen. Det var scary, för där inne var det ganska mörkt, det lät massa som om någon sköt massa skott och det rök. Plus att gången var tio mil lång typ. Jag var livrädd hela tiden! Jag gick och höll för öronen hela vägen och försökte blunda. För det låg massa halvdöda dockor på vägen också och vissa av dom pratade...
Usch, det var hemskt! Och guiden hade sagt innan att om någon inte gillade trånga gångar där det rök och lät så skulle den helst inte gå. Och då sa jag såklart att jag inte ville gå. För jag;
-hatar höga ljud
-hatar när det ryker massa
-hatar trånga gångar i berg eller murar

Inte superbra kombination när alla de sakerna var med >.< Men alla tvingade meej att gå och jag överlevde. Men usch det kändes verkligen som om man var med i krig när man gick därinne och som om man skulle kunna bli skjuten och dö vilken sekund som helst. Jätteäckligt!
Som tur var överlevde jag.


tornet på fästningen
i en sån mur var vi :S


yeah, en liten del av fästningen

I bilen till hotellet lyssnade vi på andra perioden mellan HV och Frölunda och när vi kom till hotellet såg vi den sista. Åhhhh, sån lycka, dom gick vidare till final!! HV <3333 Nu känner man allt guld-vittring igen! :D

Efter matchen var det dags att äta födelsedags-middag på hotellet's resturang.


middags-outfit


le food
Skövde innan Earth Hour


Skövde under Earth Hour. Dom söög.


efterätt <333 cheescake y'know ; )

Yey, mumsigt :D
På söndagen var jag och mamma med på ett 'relese'-pass och ett 'yoga'-pass på spa-avdelningen. Fast relese-saken var typ som yoga, så man kan säjja att vi var på två yoga-pass. Det var naajs, men jobbigt!
Sedan packade vi ihop, ckeckade ut och åkte in till Mc'Donald's i Skövde. Jag tog sallad och paj. Och så satte vi oss i bilen mot Jönköping... Vi kom fram runt kvart över tre, och då var det bara att packa in och dra vidare mot MediaMarkt och Måns :D Mer om deeet later.

Helgen var very-naajs! :D

//Z<'3


explanations

Nu var det dags att förklara lite för folket.

Kom hem från skolan för en timme sen och har suttit och checkat mzw,bdb och bloggar (bl.a. den). That's nice :D
Jag vet att jag hade lovat att berätta om helgen och Söndag's nu, men det blir lite tajt om tid... För jag har en del äckliga läxor som måste göras, jag ska redogöra kort för helgen och lägga upp ett recept som blev lite försenat pga. av skivan. Hehe. Men efter det så lovar jag att berätta om träffen med Månsii... :D

Nu blire 'historian om svenska språket' (prov imon -.-) och lite läsning på Johan's blogg. Och juste, ska planera min gympalektion som jag ska leda imon...hade glömt bort,haha.  =/

Cheers!bild från halv 10 igårkväll.


observera bakgruden (dörren)... ^^,

//Z<'3

wampires <3


lowe <3
lowe <3

And now, with insperation from this vamps, I'm going to draw my own.

//Z<'3 

I'm just so happy <3

Åhhhhhh.

Måns var så otroligt fantastiskt underbar.

I'll tell you all the details tomorrow!

Åhh. Jag är så lycklig <3

//Z<'3


I thought I packed it all but I forgot my heart

Hejsanhejsan.

Här är det halv stressat kan jag säjja. Jag måste packa klart det sista, sminka meej och fixa håret, äta och skicka in en uppsats på mindre än en timme. Hmn, lycka till.

Vi ska nämligen till ett hotell som ligger i nån stad på K, kan inte komma ihåg namnet, hehe. Tar en timma att åka i alla fall. Vi ska fira min farbror som fyller 50, så vi ska stanna där hela helgen och göra massa roliga saker. Äta middag, gå på stan, bada, ect... Men pappa har lovat att jag ska hinna hem till halv 4 och Måns som kommer till media markt kl. 4 här i jönköping på söndag. Tack och lov.

Nadjii - jag sms:ar deej imon eller på söndag om hur vi gör!

Have a good week-end! (jag kommer inte kunna blogga)
Puss&Kraam
          Zusanna<'3

jag kan HP!

ojojoj, alla rätt! :D-tryck-

//Z<'3

the premier photos!

Yees :D Sucktröjjorna är här! Jag och mamma hämtade ut dem i gårkväll. Klart att jag fick ta hand om beställningen och allt det -.-' Men det var frivilligt, jag gillar sånt. Plus att man fick en extra tröjja ; ) Och kolla, de blev jättefina och nästan precis som man hade tänkt seej. Och - vi har roligast framsida! >.<


tänk om man alltid hade 7000kr...
pengar=lycka!sorterade... men hur får man med seej alla dom till skolan?! :O


hela outfiten (observera att jag är sjuk)


och klart man skulle ha byxor också :D


erkänn roligaste trycket ^^ lowe it


find my atougraph...
jag tycker den blev jättelyckad
och fin


byx-trycket. självklart är alla tryck i guld :D


min "extra"/gratis-tröjja :D
Jag valde en vanlig svart tjocktröjja, för det är alltid bra att ha.jag blev jättenöjd! Hoppas alla andra blev det också : ]


Puss&Kraam
           Zusanna<'3

I found you in the daylight and kissed you in the moonlight
det första jag gjorde när jag hade fått skivan var att slita upp
 och läsa detta... så fint <33
j'adore! <3

//Z<'3

Det var ju typiskt -.-'

I torsdags förra veckan mådde jag inte alls bra, men jag stod ut hela dagen i skolan. Sen stannae jag hemma på fredagen och vilade hela lördagen. Jag hade nån jobbig förkylning.

Efter det så började jag bli bättre och bättre, men i igår så gick det helt plötsligt ner igen. Det var precis att jag orkade med skolan. Jag var såååhääär när på att gå hem.

Och nu sitter jag här i min pyjamas efter att ha sovit till halv 12. Skönt, men jag är inte så pigg nu. Väldigt snuvig/täppt, hes (fast det låter så naajs, så det gör inget!), huvudvärk och trött är så jag känner meej nu. Men jag måste bli frisk tills på lördag och söndag :O Särskilt söndag...
 
Dags för frukost! Sen blir det plugg, plugg, plugg, måste bl.a ta igen allt som jag missar idag. Efter maten får du se något roligt.. ; )


hahaha, sweetie Will <3

//Z<'3

Den har anlänt!!!

ÅHHHHHHH, IHHHHH, ÅHHHHHHH <333

SKIVAN HAR KOMMIT!!!!

ÅH, Måns's nya skiva har äntligen kommit!! :D :D :D Jag är så sjukt glad nu. Så sjukt glad :D :D

Och ja.


JAG ÄLSKAR DEN!!!! <333333333
//Z<'3

imon ligger ääääntligen MZW i brevlådan!

Go'kväll!

Såhär dagen innan skivan 'MZW', Måns Zelmerlöw's nya, kommer till min kära brevlåda så känns det allt lite nervöst/spänt. Jag har inte velat lyssna på fler låtar än 'impossible' och 'H&G', för jag vill att det ska bli lite "happy moments" och "suprise, suprise!" y'know.
Så gaaah. Jag längtar till halv fyra imon. Då kommer jag nämligen hem till brevlådan... :D ihh.

Men jag måste säjja en sak innan jag får den nya skivan. Hans förra är faktiskt VÄRLDENS bästa skiva (än så länge). Enligt meej då. Fast det tycker inte han. Nä, Måns tycker att den är alldelse för blandad och att texterna är jättedåliga.
Men nä, jag håller inte med. Det är perfekt blandning på den. Lugna låtar, sorgliga låtar, glada, fartfyllda, ect. Så man kan välja låt efter humör! Det är as-bra.
Jag lyssnar på den nästan varje dag.
Så den ska han vara stolt över!

Men denna kommer bli ännu bättre. Det känner jag på meej.


gamla skivan. jättebra! <33               nya skivan. ??

Och jag & Nadjii ska se/träffa honom när han kommer hit på söndag. Om jag så ska behöva gå hela vägen från hotellet (minst 15 mil) hem hit. För nu kommer han äntligen hit och det här tänker jag inte missa.
Söndag kl. fyra på Media Markt i Jönköping. I'll be there.

//Z<'3


Bella is a bit sensetive

'I took a deep breath.
"Sorry. Age is a touchy subject for me. That hit a nerve."'


~ Bella - 'Eclipse'

busskaos på isgator


jag håller på att bli överkörd

Yes! Det var lite smått kaotiskt i morse, som kanske kan skådas på bilden.

Buss nummer 1 har sommardäck på seej. Genius. Alltså kan den inte komma upp för den lilla "backen", för det är is på hela gatan. Den åker tillbaka...och tar sats....och kommer nästan upp. Men inte helt. Så den får backa och ta ny sats...och kommer inte upp.

Samtidigt ska den blå lastbilen, nr 2,  in på den vägen. Men när buss 1 står mitt i vägen och inte kan komma upp så kommer den på att den kan vända. Så det är det den försöker, den kom från höger och ska alltså försöka vända och köra tillbaks till höger. Trots att buss 3 är lite ivägen.

Sen står buss 3 bakom lastbil 2. Och den ska svänga in på gatan där buss 1 står och kämpar.. Men den kan inte, för lastbil 2 (som försöker vända) och buss 1 (som inte inte kommer upp) är i vägen.

Naajs, huh?
Och mitt i allt står jag och väntar på att bli överkörd.

//Z<'3

my heart was running in to lowe at firt sight


Erik Segerstedt - Saturday Night <3 [acustic]

Skitbra  plugglåt!


//Z<'3


I bet Jake felt disgusted

"Well...I was wondering...do you...y'know, kiss him?"
"Yes". She laughed.
He shuddered. "Ugh".


~ Jake & Bella - 'Eclipse'


STUDIEdag till max

Go'daaaay. Åhh, jag hade sovmorgon till halv 11 idag. Sedan låg jag och läste ut engelska boken. Så nu är jag klar med den, ska bara skriva läs-loggen också. Åhh, det är så sköönt att göra klart arbeten, läxor, ect. så man slipper att tänka på dom mer! :D
Så idag måste jag göra klart kemin och halva So:n. 

Egentligen har jag ju bloggfritt idag (måndag), men det är Studiedaaag  idag!! :D Fast observera studiedag. Det blir work hela dygnet. Med lite pauser för bloggen, bloglovin' och mat såklart ; )

Have a good day!


naaaw, Will, I wanna kiss you too!! <3

//Z<'3


trying...

testing testinghmn, did it work? //Z<'3

personlighets-Twilight-test

Det finns en del rolia Twilight-test att göra. T.ex. vilken Cullen boy passar du bäst med? Eller är du vampyr, varulv eller människa? Och blev du vampyr, gör då; Vilken sorts vampyr är du?
Take me to the tests


jag blev en vampyr (oväntat...)


...som är "Volturi-aktigt...


...och jag är tydligen likast bästaste <3


Gör testen du också! :D


//Z<'3

vissa av dom har nått i huvudet ändå.

Röda linjen mot Fruängen


Två fjortistjejer ~16 sitter och diskuterar.
Tjej 1:
Men alltså, de som kommer från Göteborg kallar man ju för göteborgare. Och de från Stockholm för stockholmare. Vad kallar man de från Lappland egentligen?
Tjej 2 (efter en stunds funderande): Post-its!
Tjej 1 (tveksamt): Eh… Va?
Tjej 2: Ja, alltså. En lapp. En Post-it-lapp… Liksom…
Resan fortsätter under tystnad.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------
snott från tjuvlyssnat. så klockren. det roliga är att det ändå är rätt smart ^^


yeah. I think that went well.

'God morning, god morning,
naajs too C yaa all again,
god mornin', god mornin' too yooooou!'

Skaaaftö-varning på den sången! Åhh, ge meej sommar! Nu. Tack. Snälla. Inte? Jo men kom igen. Varför inte? Ska det inte vara sommar förens om tre månader? Nåväl. Jag får hålla meej. Men du? Looooova att ge meej riktig sommar då! Okeej? Goodie :D Glad att vi har rett ut det.

Idag gick det faktiskt finfint med expoot (<---orkar inte förklara igen, so you better read it there by youself). Jag sa rätt repliker och fick inte blackout. Dock darrade jag lite väl mycket första gången. Det var oerhört pinsamt, eftersom jag skulle dricka ur en tom mugg. Och alla såg ju att hela den och min hand darrade. Smart. Men äsch, det får dom leva med.

Jag kände att jag kom lite närmare min (teater-)grupp också. Nybörjare som jag är, har väl gått 4-5 gånger. Och då har jag inte sagt så mycket. Men i och med att det blev 1½ timmes väntan mellan "föreställningarna" så fick vi sitta och snacka lite. Och då pratade jag faktiskt med dom. Så nu är jag inte lika osäker längre. Skööönt. Plus att två går på min skola, i 8:an. Och jag visste inte om det. Fast våran skola är så liten. jag upptcker nya folk där varje dag. Usch, det är läskigt!

Fast i och för seej. När vi gick i 8:an så visste vi vilka alla 9:orna var. Men vi hade inte en aning om vilka de små 7:orna var. Hahaha ^^ Man är alltid intresserad av dom äldre.


naawii. Måns för två år sen <3

Over and out.


//Z<'3


uhuhuh, hur ska jag våga imon? :'(

Jag visste det. Så surt att HV skulle förlora den viktiga matchen. Fatta, hade dom vunnit hade dom lett med 2-0, nu står det typiskt nog 1-1. Men som sagt, jag kände på meej at de skulle förlora. Särskilt som frölunda hade "en extra spelare", som pappa skulle påpeka var och varannan minut x) Men det var faktiskt sant. Det var som om dommaren var med i deras lag. Han dömde baaara för frölunda. Och HV fick massa skit på seej. Så dåligt. Så dåligt... Nä nu längtar jag till måndag, då tar vi nya tag gubbar! Då ska vi krossa de små töntarna...

I övrigt så måste jag göra klart mitt kemi-arbete om kreamer tills på måndag-kväll, och min SO-uppsats tills tisdag-kväll. Så det blir work hela fortsättningen av helgen. Homework...

Imon ska jag på expo också, om nån ville annteckna. Jag är livrädd inför det. Jag ska till 'Husqvarna Folkets Park' med teater-gruppen på kulturskolan. Alla kulturskolan's grupper (dans, bild, musik & teater) är där och folk kan komma och kolla och prova på. Usch. Vi i våran grupp ska spela upp en liten "trailer" till en pjäs som vi (läs: dom) jobbar med. Och jag har en liten roll med typ tre repliker.
Men det är inte det jag är rädd för. Det är att komma dit som blir jobbigt. Jag hittar inte där inne och jag vet inte var vi ska vara. Usch, jag vågar inte gå in själv.
Vad är pinsammast? Att mamma/pappa hänger med in eller att gå in själv och inte hitta dom? Jag tror det sista.
Om någon har vägarna förbi så "spelar" jag upp 12.20 och 13.50. Små korta 10-minuters föreställningar. Snäll kom! :D


snodd ifrån ett twilight-fan. (hoppas det inte gör nått! hehe)
hon går på min skola...jag blev helt chockad när jag fick veta!


//Z<'3


som att återuppleva födelsen

Igår var Måns med i 'Så ska det låta', som jag sa i förra inlägget. Jag vet inte hur jag ska skriva det här så du förstår, men man kan säjja att det var viktigt för meej att kolla igår. Inte bara för att det var Måns, utan för att det var... hmn, en slags födelsedag. Födelsedagen för meej som Måns-fan.

Okeej, det där blev jättesvårt att förstå. Men jag ska förklara meej.

Den 2:a februari 2007 blev jag Måns-fan. Då var nämligen Måns (tillsammans med Babben...) med i 'Så ska det låta'. Han var så grymt bra. Så sjukt bra. Det var någonting med honom som bara fångade meej. Jag blev helt fast. Det kan till viss del ha berott på att han var världens vackraste, eller sjöng bäst i hela världen. Eller så berodde det på hans oerhört fina frisyr. Det var nämligen under den tiden han spelade i 'Grease', så han hade "grease-frisyr". Så vacker <3 Den vackrste frisyren han haft.
Efter att han hade fångat meej där så blev jag ett större och större fan. Och nu är han min gud (almost ^^).

Så det kändes lite som att återuppleva den dagen, då mitt hjärta som Måns-fan föddes, igår. Om man räknar från dess så har jag älskat honom i 2 år och 47 dagar. På ett ungefär.


inte undra på att jag blev fast


ihh! så fint hår. och vackra ögon.


naaaw <3 (dessa bilder är från 2007)

och nu lite videos:

'Så ska det låta' 2007

Måns Zelmerlöw - tutti frutti  (I kind of lowe this one! <3)

'Så ska det låta' 2007

Måns - naaaaw<3

'Så ska det låta' 2009

Måns - kolla ifrån 3:47

'Så ska det låta' 2009

måns...<3


//Z<'3

Har jag nämt att jag är bra på att upprepa meej?Jag och Nan på msn igårkväll

//Z<'3

pusskalas

Hahaha. Jag håller just nu på att skriva ett mer seriöst inlägg, men under tiden så kan du titta på detta. Flum flum...


EMD- snack innan Mello


- Men Mattias då?
- Nämen, nä, jag brukar inte...
*påhoppad*

Hahahahah ^.^ myys.


//Z<'3


du tar min hand och visar vägen

Nu var det dags igen.

Att blogga. Vi börjar med en ursäkt.

Förlåt om jag har varit så laam och kass på att uppdatera denna veckan, och typ förra också. Men med allt jag har haft att göra; läxor, träning, "fritidsaktiviteter", skola, ect. så har det varit rätt så svårt att få tillgång och tid till datorn.
I och för seej har jag varit hemma från skolan idag p.g.a. mitt kassa tillstånd, men jag har verkligen inte haft ork att skriva. Förrens nu. Det kanske förstås, eller?

Sådär. Med den lilla ursäkten hoppas jag att allt kan återgå till det normala. Jag har en hel hög med idéer och tankar till inlägg som jag skulle vilja göra. Så jag hoppas att du fortsätter läsa framöver!

Återkommer strax.


Emma Watson. Is. Really. Beautiful. <3


Puss & Kraam

Zusanna<'3

massa skit.

Warför (stavar jag warför med dubbelve?) blev jag tjej?
Jag hatar det.


När solen kom förde den med seej bekymmer och besvär. Eller iaf en förkylning. Och dom som känner meej vet att en "liten förkylning" inte är lite snuva för meej. Nää, när jag blir förskyld, då blir jag sjuk på riktigt. Illamående, snuvig, halsont, huvudvärk och feber är vanliga symptom för en Zusanna-förkylning.

Och det var alltså en sån solen kom med. Usch.


erkänn gryyyymt fin bild! :D
Tom Felton <3


//Z<'3


Word of the week?

Yes.

Jag har nämligen kommit på en ny kategori (igen? :O). Som då ska heta 'word of the week'. För jag har något fel på meej. Man kan säjja att jag hakar upp meej. Det är nämligen så att jag hittar ett "nytt" ord, som jag kanske inte brukar använda så ofta, och så börjar jag missbruka det totalt. Jag säjjer det ca. 100 gånger/dag eller så. I en vecka eller två (ohh, rim^^). Och sen så "hittar" jag ett nytt ord, som jag då missbrukar ett tag.

Så jag hade tänkt att skriva lite om varje ord
- betydelse, användingsområde, braighet, hur jag "hittade" det och betyg för ordet.

Blir det naajs? Jag hoppas så iaf. Dagen's/veckan's ord kommer om ett tag.OBS! Jag vill inte att folk härmar min idé om denna kategori, iaf inte utan att fråga först. Okey?

//Z<'3

Dagens Outfit

~ linne (under) - H&M
~ klänning - Gina
~ leggins - lager
~ skor - ??
~ korshalsband - Ungern
~ jacka - Gekås
~ halsduk - hemmagjord


//Z<'3

Är inte detta otur över oturen???!

Heejsan.

Jag kan inte tro att det är sant. Watch this:

Okeej, jag går in på Måns's sida och blir jättelycklig över att turnédatumen har kommit (som jag har längtat!). Och så ser jag att han kommer till Jönköping, yeeeey, ännu mera glad :D :D

Och sen ser jag att det är den 29:e (mars). Av alla dagar på detta året så valde dom (/han?) 29:e mars???! Det kan inte vara sant. Den enda dagen på året (okeej, kanske lite överdrift, men ändå) som jag är bortrest. Och DÅ ska han komma HIT??! Herregud. Jag typ dog.
Om det bara hade varit så att jag hade otur denna gången så skulle jag väl överlevt.Men så är inte fallet.

Nä, förra året var det diggiloo (med Måns). Vi hade köpt biljetter. Och sen helt plötsligt ska vi åka till Ungern när diggiloo är. Nähä, då fick jag hoppa över diggiloo och sälja biljetterna, för jag kunde ju inte vara hemma själv.

Och sen året innan det, då var han i Jönköping igen. Men då firade mormor och morfar guldbröllop, så jag var ju såklart tvungen att gå på det. Och missade honom igen.

Är inte detta otur, eller är det otur??! TRE gånger har han bestämmt seej för att komma till Jönköping. Och ALLA gånger har jag varit borta. Det är helt sjukt.

Nu dör jag lite (massa) här. Och jag kommer garanterat ha avlidit tills imon.


//Z<'3

beauty can't describe the way he looks


Brother oh Brother (acustic) - Måns Zelmerlöw


Åhhhh, älskar han frisyr <3

//Z<'3

You´re the owner of my heart.

Uhuhuhuhuh. Jag har suttit med uppsattsen i tre timmar nu. Minst. =( Och den är knappast klar. Men nyss fick jag veta att den ska vara inne på fredag, hell va' glad jag blev!!! :D lol.

Men nu har jag gymnasiematte-tal att göra och ett franska prov att plugga på. Jag döör.

Äsch, om du vill se något roligt, kolla in det roliga klippet genom att klicka på den lilla bilden som det står "mendurå!?" under här nedanför för att kolla. Hahaha, naawi. Björn's hihihi <3 Måste se den filmen sen ('Kenny Begins'). Känner på meej att den kommer vara skitkul!

Mendurå!?
Mendurå!?


Dags för mat och franska.


miss, miss, miss, miss  :'(   (jaa, Diddi, saaaaaknar!!)


//Z<'3


Uuuusch

Herregud. Kan ha varit största skandalen i Sweriges historia. Jag skulle vilja strypa Swerige med mina bara händer just nu!! :@

Usch. Ingen bra dag idag. Hemsk faktiskt. Nästan lika hemsk som kvällen igår efter mello.

Jag måste göra hela min släkt-uppsats + öva på franska provet som är imon. Och uppsatsen ska med in imon liksom. Skiiiiiiiiiit. Jag hatar skolan. Har jag nämt det?


//Z<'3


I'M CRYING RIVERS RIGHT NOW!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'(:'(:'( :'(


I HOPE YOU GET THE POINT, 'CAUSE I'M ACTUALLY DYING HERE.

I'M STILL STANDING FOR HOPE&GLORY!!!!!

AND I'M STILL STANDING FOR MÅNS, NO MATTER WHAT!


//Z<3

Just do it.

Kanal 1. Klockan åtta. Bidrag 1. Rösta!!!!!


Hope&Glory (acustic) - Måns Zelmerlöw

:'D

//Z<'3

den STORA dagen för en viss MP

Yes, så är det. Äntligen är det dags. Om lite mer än två timmar går han upp i globen och kör sin fina låt Hope&Glory.

Måns, Måns, Måns, Måns Zelmerlöw. Finns det någon bättre? Skulle inte tro det.
Finns det någon bättre låt i år?
Skulle inte tro det.
Finns det någon som dansar och sjunger bättre?
Skulle inte tro det.
Finns det någon som har ett vackrare leende?
Skulle inte tro det.
Finns det någon värdigare vinnare i år?
Skulle inte tro det.
Finns det någon som skulle bli lyckligare för att vinna?
Skulle inte tro det.
Finns det nån annan som har fans som skulle gråta och skrika och hyperventilera i tre dagar om han vann?
Skulle inte tro det.

Så som det sistnämnda skulle jag nog reagera. Det är en otrolig känsla om det går bra för ens idol. Om en idol är supermegajättevärsta-lycklig. Om ens idol så fruktansvärt vill vinna Mello och om en idol av hela sitt hjärta vill representera Swerige i ESC och får göra det. Då kommer känslorna på en gång. Ja då kommer alla känslorna på en och samma gå-å-å-ång.

Please,please,please,please,please. Rösta på Måns för hans skull. Om det är svårt, rösta på Måns för min skull.


vackraste, finaste, underbaraste <3333


Och om ni inte vill rösta ändå, så kan ni väl rösta för att få se honom hoppa BangyJump imon? Det har han lovat att köra. Dessutom ska han åka Vasa-loppet nästa år. Kolla själva;

Måns lovar att hoppa BangyJump om han vinner

eller kolla här (EMD sjunger en av mina älsklingslåtar i början!!)


EMD sjunger 'We can", intervju med Måns, Emila & Sofia
Please. BangyJump blir kul!! //Z<'3


igår var en härlig dag

Godmorron! :D

Igår var det fruktade, älskade fredagen den 13:e. Vilket betydde att det var exakt 3 månader kvar till Måns's fyller år och tre månader -1 dag till skolavslutningen!!! :D

Och så gjorde vi nationella (prov) i Engelska igår. Läs- och hörförståelse. Det var jobbigt, och ganska svårt. Hoppas jag lyckades lite iaf...
Checklista; 4/14 prov klara! Hurra.

Sf var soft igår. Vi checkade massa Youtube-klipp. Får se om jag hittar några av dom roligaste att lägga ut sen.

Idag är det den STORA dagen!!! Mer om det senare, nu blir det dusch och fruktost (hehe).//Z<'3


What if you were left with a stone cold heart?

Måns tv - the tv that brings you small bills.
And I lowe it.


Jahapp, idag var det kallt. Men det är det varje dag, så jag var inte förvånad. Alla hatar snön. Utom jag. Jag gillar den. Det är så fint och vitt. Plus att snön drar till seej kyla. Är det kallt så blir det varmare om det kommer snö, för då drar den till seej lite av det kalla. Så är det faktiskt.
Det har jag kommit på.

Månsan är förövrigt världen's roligaste. Om jag inte hade nämt det. Och jag hoppas verkligen att han vinner, för så här har han sagt i en intervju;

*Om jag skulle vinna skulle det vara det största som har hänt meej."

Åh, man blir nästan tårögd. Han förtjänar SÅ mycket att vinna. Så rösta på imon!

Nähä, nu ska jag byta om och sminka meej lite. Sen så blir det nån macka innan jag sticker till sf. Youtube-kväll ikväll. Alltid kul. Synd att Hanna inte kommer, men det får gå ändå. Nu förbereder jag meej för att dö lite.Johan (Palm) har fått denna bilden på meej tror jag bestämmt.

//Z<'3


intagningsproven

Nu så ska jag visa vad jag hade med meej för bilder till bild-intagnings-provet (och även "processen" bakom) och ett litet "video-inlägg" på monologen jag framförde på teater-intagningsprovet.

uppgift 1: -Designa ett bok-omslag till en spännande deckare


utkast  - endast idéer nedklottrade


skiss


och den klara bilden!
what do you think?
uppgift 2: -Måla av utsikten från ditt fönster

Fast min utsikt är ful, så jag tog fönstret i trappan...


mitt motiv, så att säjja


skiss


workin' progness med akvarell på tub...


Nån som vill smaka på min gröna hemmagjorda jucie? : ]


almost ready.


klar!
what do you think about this?Teater-monologen

OBS! På detta klipp snackar jag överdrivet långsamt för att alla ni ska höra. Plus att jag gör massa skumma "rörelser" som jag skippade inför juryn.


Zusanna "gestaltar" monolog ur 'Sommarkvällar på jorden'.


//Z<'3


intagnings prov

Uhuhu. Jag hade intagningsprov idag, som sagt. Jag har ju sökt både bild och teater, så jag gjorde båda proven idag.

Usch säjjer jag bara. Jag var så sjukt nervös imorse på bussen så det var knappt sant. Jag och Mikki mötte upp några kompisar i stan, som visade oss till skolan. Jag höll nästan på att spy på vägen dit. Kändes det som iaf. Men det gick bra och vi hittade.

Först stod de och snackade massa, sen följde alla som hade sökt bild med till bildsalen. Där uppe fick vi sitta och lyssna på massa tjat, bli intervjuade, och visa bilderna man hade gjort, och sen fick vi göra två uppgifter. Den första var att göra en slgs "skulptur" som skulle föreställa ett fordon/färdmedel. Man skulle göra den av en bit morot, en potatis, vitkål och ståltråd. Jag gjorde en ybervacker båt som såg ut någonting såhär;Sen fick vi mackor, och efter det skulle vi rita ett "stileben". Det betyder att man målar av något som står still. Vi hade lite vaser på bordet som vi skulle måla, och man skulle få det att vara 3D-aktigt, med skuggor och sånt där. Dock tycker jag inte att min bild blev särskilt lyckad. (Jag satt mest och tänke på teater-provet ^^)

Efter det så gick jag och Mikki ner till matsalen och åt. Jag kunde inte äta så mycket, för jag var jättenervös igen. Runt 12 så gick Mikki och då hittade jag några från laget som jag satte meej med. Och så satt vi i en och en halvtimma och gjorde ingenting. Jag skulle liksom göra teater-provet halv två.

Efter lång väntan fick jag och 16 andra sökande gå in i teatersalen. Där fick vi först vara med på en "workshp". Det var som lite olika teater-övningar kan man säjja. Då blev man lite lugnare. Efter att vi hade gjort det i kanske 20 min. så fick vi varsin "fadder" som skulle hjälpa oss och lugna oss, Min var jättesnäll, och jag tyckte hon påminde om Yazmina (från idol) :D

Jag var den 2:e som skulle läsa upp min monolog för juryn, så jag och min fadder gick upp i ett rum och övade lite (och hon tyckte att jag var jättebra), innan det var dags att gå in till juryn. Det gick rätt så bra där inne tror jag. Hoppas jag. Det känndes som om jag gjorde det bästa jag kunde. Och efter monologen så intervjuade dom meej lite. Jag älskar intervjuer har jag kommit på ^.^

Sen så var allt klart och jag åkte hem. Det kändes/känns bra. Som om jag gjorde mitt bästa inom båda ämnena. Dock hopas jag såklart att jag kommer in på teater, eftersom jag sökte det i första hand! Det skulle vara amazing. Men det var tydligen ca. 30 styckna som hade sökt det i 1:a hand, och det finns 16 platser (!). Usch. Hoppas, hoppas.

Keep your fingers crossed,


//Z<'3


stickad halsduk

Den här halsduken påbörjade jag för över ett år sen. Dock hann jag inte sticka klart den innan vintern tog slut, och sen glömde jag bort den. Men för en vecka sen hittade jag den i en låda och stickade klart den. Tycker den blev fin. Kommer bli härlig att annvända, eller vad tror du? : )

//Z<'3

mina gymnasieval har en nackdel =/

Usch. Jag har verkligen haft mycket att göra. Har fortfarande. Så du får ursäkta.

Kom på att det är en månad och tre dagar sen jag gjorde gymnasie-valet. Det känns faktiskt väldigt bra. Jag trodde att jag skulle känna att jag ångrade meej och liksom "varför tog jag det?", "jag skulle tagit det istället!" och så, men jag känner meej riktigt nöjd. Och vilket av de tre första jag än kommer in på så blir det nog kul. Dock hade det varit extra mycket kul att komma in på 1:a valet... Här kommer listan;

1. Estet-teater
2. Estet-bild
3. IB (allt på engelska)
4. Media (funderar på foto-inriktningen i sånna fall)
5. Samhäll-språk


Allting på PB (Per Brahe gymnasiet) såklart! :D

Problemet med de tre första linjerna jag har sökt är att man fick denna lappen:Uhuhuh. Proven ska vara den 12 mars. Det är imon! (!!!!!) Hjälp asså.
Så jag ska sätta meej och göra klart den andra bild-uppgiften nu. Visar hur det blev sen.

Please hold your fingers crossed, will you? : ]

//Z<'3

släkthistoria

Heejsan. Öhm, nu sitter jag här i skolan och försöker skriva på en så kallad "familje/släkt-uppsats". Det går inte så bra. Man ska typ intervjua massa släktingar och sen skriva ner sin släkthistoria. Plus att man ska koppla ihop sin släkthistoria med världshistorien.
Impossible.
Och det fick meej att tänka på Månsan. På hans nya skiva (MZW) kommer nämligen en låt som heter just impossible. Den är grym! (man kan tjuvlyssna på den under musik -här-).

Back to work;

"Farmor föddes 1934 i Norrland och hon växte upp på en liten..."

//Z<'3


are they really trying to kill us?

Hope you enyoy your life, honey.

Det känns inte riktigt som om jag gör det nu. Träning hit, läxor dit, väckarklocka här, alarm där.

Lärarna är konstiga. Dom verkar tro att man bara har deras ämne. Ehh, not. Man har baaara typ 16 ämnen till. Och man får läxor i minst hälften varje vecka iaf, 16/2=8. Minst åtta olika slags läxor varje vecka typ. Det är ju sjukt! Lärarna borde få testa på, så får dom känna hur det känns att försöka leva ett liv samtidigt. Det är inte det lättaste. Det är rent av omöjligt nästan.

------
Då var det dags för läxor igen. See yaa Tuesday! Vi har bara två lektioner då, så vi slutar kvart över 10 :D :D :D


some of the best pics. of Twi-actors

Så lite tid, så lite tid... men så oändligt mycket att göra!

Medans jag går runt och letar tid, så får ni några av mina favvo bilder på Twi-skådisarna :D


oh my god, Kris is hot!


also known as "Bella"


Kristen


Some of the "Cullens"


my favorite on Rob & Kris!! <3


Kris i blont = mycket vackrare än brunt! <3


Kris


the one and only beautiful pic. on Rob... <3


"Rose"


Kellan


Taylor


Jacksper<3


Ashley (,may be the most beautiful on earth)


haahahahaah >.< so perfect!


//Z<'3


resultat efter 1 veckas Ros-broderi

Så här långt har jag för tillfället kommit på mitt broderi till en kudde. Det tar en evig tid! Men fint hoppas jag det blir.


då. förra fredagen hade jag kommit så här långt.


nu. på en vecka har jag hunnit göra detta.


så småningom ska det bli den här rosen, som jag har ritat själv.

Och detta blev en ny kategori ja.
 

//Z<'3

Dagens Outfit

Ojj. Jag är redan uppe! :D~ vitt linne (under, för att t-shirten inte ska bli genomskinlig) - H&M
~ vingar-T-shirt - JC
~ gröna jeans- Bon´Apparte
~ svart tröjja (över) - H&M
~ skärp - mormor's gamla

//Z<'3

eiffeltorn? -yes, please!

åhh, jag vill så sjukligt gärna ha dom här öronhängena från -länk-!!! Men vet inte om jag har råd.. =(
//Z<'3


nån har skjutit min fantasi

Åh, hello.

Jippie. Äntligen ledigt. Wheej, wheej, wheeeeej!!
Så nu ska det bli sf, träning, match, läxor och vila. Hurray.

Äh, jag kommer inte på något nu. Vet inte vaför. Kanske för att jag är sjukt upptagen med att läsa bloggar, och så laggar bloglovin??!! :@ Damn.

Men jag skriver mer soon. Ska fixa en "dagen's outfit" nu i Picasa (<---det är jätte gratis att ladda ner där), som alla's våran Kenza "Kinza" Souiten tipsade om. Det är väldigt enkelt och bra. Särskilt för att jag inte har ps här.//Z<'3

Dagens Outfit

wonderful.~ klänning
- gina
~ lila tights - lager
~ vitt linne (under) - H&M
~ rosett - hemmagjord
~ Z-halsband - Ur&Penn


//Z<'3


helt oväntat

Hejsan hoppsan lillebror!
Hejsan hoppsan Zusanna.

Hör och häpna. Zusanna ska fixa en "dagens outfit" idag. För första gången på tre 1000 år :O Fast den kommer inte bli som vanligt, för jag har fortfarande inte ps. Men det ska nog bli fint ändå.

Längtar ni eller?? :D

ironi.

Grattis-sång till Johan ♥

Här kommer en super-fin sång som jag sjöng till Johan igår. <3 :D


Grattis-sång till Johan Palm(o ja, det är jag som sjunger)//Z<'3


stolt hippie-mamma

Heejsan. Vad händer?

Mycket skit skulle jag säjja. Men även massa bra saker. Händer i världen asså. Om du inte redan visste det.
Öhm.
Ja.

Jag har varit glad idag. Faktiskt. Bl.a. för att Nadjii's insändare om Taylor "Jake" Lauthner (stavning?) kom med i nyaste FRIDA-tidningen!!! Omg, omg, omg!!! Jag är så stolt över deej bästa vän <33 Känner meej som en ank-mamma som ser sina ungar att simma för första gången.Vad tycker folket om min "indian/hippie" - frisyr idag?

//Z<'3

Jag är ett äkta Johan-fan :D <3

Den 3/3 ska alla äkta fans;
- sjunga för Johan kl. 10.00
- klä seej i Johan-stil/extra fina kläder
- skriva typ "Grattis Johan!!" någon stans på kroppen så att folk ser
- prata med Johan-dialekt (östgöterska)

Jag har;
- sjungit för Johan kl. 10.00 (mitt på franskan^^)
- klätt meej lite fint
- skrivit "Grattis Johan! <3" på min hand
- pratat lite Johan-dialekt med meej själv


nanana, mina kläder :  ]


min hand :D

//Z<'3

Grattis på 17-årsdagen Johan!

JOHAN FYLLER ÅR IDAG!!!

och självklart så har jag skickat ett kort till han.

//Z<'3

La helga

Hur var helgen?
Min var naajs. Tror jag. Fast jag kommer inte ihåg, det var så längesen och min hjärna är full med Islam-fakta nu.
Ja juste ja. Match som vi vann med 7-1 och bowling med familyn på söndan'.
Jo, helgen var naajs :D

pics;

min little sister är grym! Hon fick en strike =)


som sagt..!


dags att slå... (heter det slå?)


yey!! strike :D


: ]


jag fick fyra strikar och 10-12 spärrar.
Det är respekt.Daddy bjöd på donut ♥ efter :D :D


Puss&Kraam
          Zusanna<'3

Ny kategori: Måns [Zelmerlöw] :D

Godmorron =) halv två. hehe.
Månsan's sida segar. Eller nä, den är före. Det står; "Måns nya skiva finns nu ute i butik!"
Eller nä. Det gjorde. Nu har dom äntligen ändrat. Men det har stått så iaf i en hel dag x) Hahaahah. Mamma trodde att det var så att det var för-inprogramerat att det skulle komma upp den 25/3, men att de hade råkat skriva fel så det kom den 25/2:e istället. Det kan stämma.
Men shit the same, för nu är det tillbaks till det normala :D

Och härmed öppnar jag en ny kategori:

Måns [Zelmerlöw]

Kände att jag ville samla allt om Måns i samma, eftersom jag har samlat allt om Johan i samma.

//Z<'3

Rulltårta med chokladkräm ♥Du behöver detta till "degen":
lite smör
3
ägg
1½ dl socker
2 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver

till krämen/fyllningen:
150 g rumsmjukt smör
1 dl siktat florsocker
3 msk siktad kakao
1 tsk vaniljsocker
2 äggulor
3 msk riven kokos

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Lägg ut ett bakplåtspapper på en långpanna. Smöra pappret.

3. Vispa ägg och socker riktigt poröst i en bunke.

4. Blanda mjöl och bakpulver i en annan skål.

5. Häll i mjöl-blandningen i bunken med ägg och socker.

6. Vispa noga så att allt blandas väl.

7. Häll ut smeten på plåten i ett jämt och fint lager.

8. Sätt in den i ugnen i ca. 5 min.

9. Ta ett nytt bakplåtspapper och lägg på en plåt. Häll lite strösocker på det.

10. Ta ut "kakan" ur ugnen och stjälp över den på bakplåtspappret.

11. Täck den med en fuktad handuk eller fuktade papper så att den svalnar fort.

gör under tiden krämen:
12. Rör smör och florsocker riktigt mjukt. (Kan ta en stund.)

13. Häll i kakao och vanlijsocker och blanda noga.

14. Rör till sist i äggulor och kokos.

15. Bred det på den nu kalla "kakan" i ett jämt och fint lager.

16. Rulla ihop "kakan" försiktigt med hjälp av bakplåtspappret.

17. Låt den färdiga rulltåtan ligga med skarven nedåt.

18. Skiva upp den i lagom stora bitar eller klä in den i gladpack och förvara i kylen/frysen.


Så här bakar jag:


klicka på bilderna!


//Z<'3


RSS 2.0