nästan död dator.

det kommer att fortsätta med såhär dålig bloggning, för mitt batteri i datorn (laptoppen) är helt SLUT. så datorn dör så fort man råkar stöta till den eller bordet eller strömsladden (som glappar). ibland dör den bara för att det är kul. iaf kommer jag att behöva byta ut mitt battteri, eller köpa en ny dator, men har inte råd med något av det =( så vi får se när datorn är lagad, kommer bara att kunna gå in på den i nödfall eftersom att den inte alltid vill starta och eftersom att det är så sjukt jobbigt och irriterande när man måste vara så himla försiktig hela tiden.

usch
vill ha tillbaka datorn som den var för två år sedan </3


bild från bloggarkivet 2008(/2009?)

Kommentarer
♥ Anonym

Eftersom alla gamla vinnare inte hört av sig har jag nu dragit 6 nya. Kika in och se om det blev du! http://flavoured.blogg.se/2011/september/nya-vinnare-i-stockholmsgruppen-cosmetics-tav.html(Vann och har mejlat din adress och fullständiga namn redan? Don't worry. Jag har inte räknat bort dig!)

2011-09-20 @ 15:08:59
♥ Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! :Dhttp://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#commentVar gärna med och tävla om en chilladress:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment

och en valfri vara från uffessakerochting:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#commentHoppas du vill vara med! :)Ha en fin kväll!

Kram! <3

2011-09-26 @ 21:13:32
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-post:

Din Blogg: (om du har)

Det du vill säga:

Trackback
RSS 2.0